Privacy Statement

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken van Gayokay.nlWij respecteren de privacy van onze bezoekers en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden, kunt u hier lezen.

HET GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

Bij het bezoeken van onze website krijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven (bijvoorbeeld via het contactformulier). Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven.

DOELEINDEN VAN GEBRUIK

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Gayokay.nl in bepaalde gevallen uw persoonsgegevens opslaat. Gayokay.nl gebruikt uw persoonsgegevens voor:

  • het gebruik maken van de functionaliteiten op onze website;
  • het versturen van een nieuwsbrief indien u hier zich voor aan heeft gemeld.
  • het verkrijgen van informatie in het gebruik van onze website via Google Analytics;
  • het kunnen plaatsen van artikelen op social media

DE PERSOONSGEGEVENS

Wij zullen de volgende persoonsgegevens van u verwerken.

  • e-mailadres (bij verzoek tot contact of aanmelden nieuwsbrief)
  • IP-adres (voor Google Analytics)
  • technische browserinformatie (Google Analytics)
  • cookie ID;
  • klik- en surfgedrag; (Google Analytics)
  • social media account. (Indien u wilt reageren op artikelen of deze wilt plaatsen)

BEWAARTERMIJNEN

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is.

VERTROUWELIJKHEID 

Wij gaan uiteraard vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen tenzij er om toestemming is gevraagd.

Partijen welke toegang krijgen tot uw persoonsgegevens zijn:

  • Google Analytics : Voor het verzamelen van bezoekers statistieken
  • Social Media : Als u zich aanmeld op social media en artikelen deelt.

COOKIES

Op deze website worden cookies gebruikt om de website statistieken bij te houden. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op het medium waarop u ons bezoekt (PC, tablet of smartphone). Dat gebeurt via de webbrowser op het device. Op gayokay.nl worden cookies gebruikt om:

  • functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);
  • het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
  • om het mogelijk te maken om onze website te delen via social media (social media cookies);

ANALYTISCHE COOKIES

Op gayokay.nl worden cookies gebruikt voor het bijhouden van statistieken, zodat wij inzicht kunnen krijgen in het gebruik van onze website. Wij gebruiken de volgende analytische cookies:

  • Google.com :: Google Analytics

SOCIAL MEDIA COOKIES

Om het mogelijk te maken voor u om onze informatie op deze website te delen via de diverse social media kanalen maken wij gebruik van de volgende cookies:

  • LinkedIn : LinkedIn
  • Facebook : Facebook

IN- EN UITSCHAKELEN VAN COOKIES

U kunt kiezen of u cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kunt u de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd (bekijk uw browser hulp pagina voor exacte instructies). Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van Gayokay.nl

VERWIJDEREN VAN COOKIES

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kunt u de handleiding van uw webbrowser raadplegen.

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES OP GAYOKAY.NL

Onze internetpagina’s en artikelen bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij raden u aan om de privacy policy van deze websites te lezen voordat u er gebruikt van maakt.

WETTELIJKE RECHTEN

U mag gayokay.nl vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@gayokay.nl

AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS

Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Like ons op Facebook

Laatste nieuws

ADVERTISEMENT

Misschien ook interessant?

Gayokay.nl

GRATIS
BEKIJK