Disclaimer

Op Gayokay krijg je gratis toegang tot de website. Wij publiceren hier teksten, afbeeldingen en andere materialen ter informatie en uitsluitend als entertainment. Ondanks dat wij onze beste doen om de informatie actueel en correct te houden, behouden we ons het recht voor om op ieder moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen. Daar hoeven wij aan iemand mededeling te hoeven doen. De informatie op de website is uitsluitend bedoeld als vrijblijvend. Het is geen advies of een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Deze disclaimer kan bovendien zonder voorafgaande mededeling wijzigen.

Aansprakelijkheid

We doen onze uiterste best om de inhoud van de website zo vaak mogelijk actueel te houden. Desondanks is het mogelijk dat de inhoud op Gayokay onvolledig en/of onjuist is. We bieden het echter aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Alles wat we publiceren kunnen we op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling. In het bijzonder zijn alle tarieven en vermelde bedragen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Daarnaast is het mogelijk dat deze onjuist zijn op het moment van bekijken. Houd daar altijd rekening mee.

Voor de gevolgen van fouten en onjuiste informatie wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van deze en andere onjuistheden. Voor de opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden op Gayokay kunnen we ook geen aansprakelijkheid aanvaarden. Deze zijn niet onder het beheer van ons en vallen daardoor niet onder onze verantwoordelijk.

Populaire dating apps

Lexa Gay

Serious Dating, Crazy Love: wie wil dat niet? Bekijk

gayParship

Let's date happy: nr. 1 in serieuze relaties. Bekijk

G-Dating

Leg contact met lokale bi- en homo mannen. Bekijk

Gaybuddy

Flirtsite voor jonge en oudere mannen. Bekijk