Adverteren op Gayokay.nl

GayOkay.nl is één van de snelst groeiende gaysites van dit moment. Uw advertentie, reclame of media-uiting bereikt via ons en onze diverse on-line kanalen dagelijks een wel zéér interessante doelgroep. adverteren op gayokay.nl werkt!

Een enquête onder tienduizenden homoseksuelen in de Verenigde Staten heeft laten zien dat ‘gay adverteren’ groot effect kan hebben en dat de doelgroep er erg open voor staat. De conclusie van het onderzoek is eigenlijk kortweg: goed homo-adverteren loont.

Adverteren op Gayokay.nl – Wist u dat zij gemiddeld 30% meer te besteden hebben aan uw producten en dienstverlening? De homo-gemeenschap is doorgaans hoger opgeleid en heeft in 75% minder gevallen kinderen.

Daarnaast zijn zij uitermate geschikt voor productlancering, omdat zij uiterst kritisch zijn, maar bij acceptatie tot één van de meest gewilde groepen promoters behoren. Gays staan bekend als early adopters, die meer reizen dan anderen en een bovengemiddeld deel van hun vrij besteedbaar inkomen uitgeven in retail en hospitality.

  • Gayokay heeft 50.000 unieke bezoekers per maand.
  • Adverteren kan al vanaf €50,- per week

GayOkay.nl biedt diverse advertentiemogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Laatste nieuws

ADVERTISEMENT

Misschien ook interessant?