zondag , 19 november 2017
Home / Adverteren op Gayokay.nl
Adverteren op Gayokay.nl
© Pixabay.com

Adverteren op Gayokay.nl

GayOkay.nl is één van de snelst groeiende gaysites van dit moment. Uw advertentie, reclame of media-uiting bereikt via ons en onze diverse on-line kanalen dagelijks een wel zéér interessante doelgroep. adverteren op gayokay.nl werkt!

Wist u dat zij gemiddeld 30% meer te besteden hebben aan uw producten en dienstverlening? De homo-gemeenschap is doorgaans hoger opgeleid en heeft in 75% minder gevallen kinderen.

Daarnaast zijn zij uitermate geschikt voor productlancering, omdat zij uiterst kritisch zijn, maar bij acceptatie tot één van de meest gewilde groepen promoters behoren. Gays staan bekend als early adopters, die meer reizen dan anderen en een bovengemiddeld deel van hun vrij besteedbaar inkomen uitgeven in retail en hospitality.

GayOkay.nl biedt diverse advertentiemogelijkheden, welke u terug kunt vinden in onze Ad-kit. Naast de genoemde mogelijkheden zijn wij altijd bereid om u te adviseren omtrent een, al dan niet gecombineerde, campagne op maat.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Één reactie

  1. Hallo, met Rogerio, een jongman braziliaans, zwarten100%aktive, veel heet, single, 39jaar, 1.67m, vanuit Rio de janeiro- Brazilie. Ik zoekt gaysman100% passivolle, veel heet, tussen de 30/80jaar, voor sexrelatie, serieus vriendschappen, partnership, romance, vakantie met mijn in Rio de janeiro en plus. Ik spreek fraans, italiaans en portugees. Mijn telefoon en whats app is: + 55 21 9 8451-6489. Rogeriosantos Almeidaalmeida is mijn profille in facebook. Welkomm nieuws vriends voor encounters met min naar Rio de janeiro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.