zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Buitenland / Amerikaanse kerk geeft per ongeluk orale sex tip aan passanten
Kerk geeft per ongeluk orale sex tip aan passanten
© Pixabay.com

Amerikaanse kerk geeft per ongeluk orale sex tip aan passanten

Vrijwilligers van de Bella Vista kerk in Edgewater, Florida hadden afgelopen week het schaamrood op de kaken staan.

Het uithangbord voor de kerk toonde volgens veel passanten een nogal opvallende sextip. “Forgiveness is swallowing when you want to spit” (Vergeven is slikken wanneer je wilt spugen) staat op het bord.
 
Een inwoner van Edgewater postte de foto op Instagram met daarbij de hashtag #SwallowForTheLord. De kerk heeft aangegeven dat de tekst niet zo bedoeld is en zij bieden hun excuses aan aan iedereen die de tekst anders heeft geïnterpreteerd.
 

(c) Instagram Screenshot

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Internet gaat los op knappe leraar in Spiderman kostuum

Internet gaat los op knappe leraar in Spiderman kostuum

Dit is de 26 jarige leraar Tell Williams uit Indiana. Deze knappe leraar gaat op …

Één reactie

  1. Johannes de Vreeze

    Volgens mij is het ook z van je moet alles van je naaste slikken hij of zij is niet beter dan jou. Als de kerk dat echt in praktijk brengen dan is het echt ui met het negeren van Homo’s transgenders en transuxeelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.