zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Buitenland / Kenia wil homo leeuwen scheiden om gedrag af te leren
Kenia wil homo leeuwen scheiden om gedrag af te leren
© Pixabay.com

Kenia wil homo leeuwen scheiden om gedrag af te leren

Bizar nieuws uit Kenia. In een natuurreservaat in Kenia leven twee homo leeuwen. De overheid van Kenia wil de leeuwen nu scheiden.

In Kenia is homoseksualiteit ten strengste verboden. Gays en transgenders die worden betrapt, riskeren een gevangenisstraf van maximaal veertien jaar.  Door het scheiden van de twee leeuwen hoopt de overheid dat de leeuwen weer hetero worden. Volgens een functionaris zijn de leeuwen bezeten.

Hij denkt dat de leeuwen hun homoseksualiteit te danken hebben aan homoseksuele bezoekers van het park. Daarnaast wil hij de leeuwen laten testen of het wel echte mannetjes zijn.

Homoseksualiteit komt bij meer dan 450 diersoorten voor, zoals bizons, kevers, pinguïns, dolfijnen en dus ook leeuwen.

Bron: AD.nl

 

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Amerikaans schiet 14-jarige zoon dood omdat hij homo is

Amerikaan schiet 14-jarige zoon dood omdat hij homo is

Een Amerikaan heeft zijn zoon doodgeschoten omdat hij homoseksueel is. Zijn zoon was pas 14 …

4 reacties

  1. Esra Siemons

    Ongelooflijk…dat die lui niet snappen dat, als het onder wilde dieren al bebeurt, het heel natuurlijk is en niet een keuze ofwel aangeleerd danwel een ziekte. Nu kan ik wel iets zeggen over Kenianen maar dan ben ik zelf geen haar beter maar misschien moeten die mensen gescheiden worden van de rest van de wereld om hun, hun gedrag af te leren

  2. Gould Ama

    Die zijn toch niet meer te redden daar in dat lang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.