maandag , 23 oktober 2017
Home / Nieuws / Buitenland / Braziliaanse rechter keurt ‘homotherapie’ goed
Braziliaanse rechter keurt 'homotherapie' goed
© Pixabay.com

Braziliaanse rechter keurt ‘homotherapie’ goed

Een rechter een Brazilië heeft een homotherapie goedgekeurd. Door dit soort therapieën worden homo’s ‘genezen’ van hun homoseksualiteit.  Sinds 1999 waren deze therapieën verboden.

Lees ook – Zijn hetero jongens knapper dan homo jongens? (video)

De Christelijke psycholoog Rosangela Justino raakte vorig jaar haar licentie kwijt omdat zij een client een therapie had aangeboden om van zijn homoseksualiteit af te komen.

Rosangela ging naar de rechter om haar licentie terug te krijgen. Deze rechtzaak heeft ze nu dus gewonnen, “Ik zie het als een missie van god om mensen te helpen met hun homosekualiteit“, aldus Rosangela.

Het besluit van de rechter krijgt veel heftige reacties te verduren. Ook wordt er gevreesd dat dit  besluit nog meer van dit soort behandelingen voort brengt. De Raad van de Psychologie heeft aangegeven dit besluit te gaan aanvechten.

Bron: theguardian.com

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Rounderbum komt met 'bubble but' boxershorts - NSFW

Rounderbum komt met ‘bubble butt’ boxershorts – NSFW

Mooie ronde billen, ook wel Bubble Butt genoemd. Wil wil dat nou niet. Mocht je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.