maandag , 23 oktober 2017
Home / Nieuws / Sport / Tom Daley en Nile Wilson samen aan de yoga (video)

Tom Daley en Nile Wilson samen aan de yoga (video)

In deze laatste video van Tom Daley gaat hij samen met Olympisch sporter Nile Wilson yoga oefeningen proberen. Welke oefeningen ze moeten proberen dat wordt bepaald door o.a Jamie Oliver, Stephen Fry en de man van Tom, Dustin Lance Black.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Top 10 van lekkerste audities in Got Talent (video)

Top 10 van lekkerste audities in Got Talent (video)

Ieder land heeft er wel een, een Got Talent. Van Engeland tot Amerika en van …

Één reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.