zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Buitenland / Pastoor: Laat homo’s trouwen maar schiet ze daarna door hun hoofd (video)
Pastoor: Laat homo's trouwen maar schiet ze daarna door hun hoofd (video)
© Youtube screenshot

Pastoor: Laat homo’s trouwen maar schiet ze daarna door hun hoofd (video)

Een pastoor uit Nieuw Zeeland ligt behoorlijk onder vuur omdat hij schokkende uitspraken heeft gedaan over het homohuwelijk.

Logan Robertson is een pastoor van de Westcity Bible Baptist Church in Auckland. In zijn laatste online video geeft hij aan dat homo’s een kogel door hun hoofd verdienen.

Afgelopen week kreeg ik een e-mail met de vraag wat ik van het homohuwelijk vind. Mijn mening daarover is dat het niet genoemd wordt in de bijbel dus ik heb geen problemen met een homohuwelijk zolang ze maar een kogel door hun hoofd krijgen op het moment dat ze elkaar kussen“. Aldus de pastoor.

Bekijk hier de schokkende beelden:

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Amerikaans schiet 14-jarige zoon dood omdat hij homo is

Amerikaan schiet 14-jarige zoon dood omdat hij homo is

Een Amerikaan heeft zijn zoon doodgeschoten omdat hij homoseksueel is. Zijn zoon was pas 14 …

19 reacties

 1. John Matheij

  vieze klootzak jezelf verstoppen achter je geloof en stiekem jonge jongens pakken gore hufter

 2. Jan Dieterich

  Schiet hem dood, weer een mafkees minder, oja dat scheelt gelijk weer een hoop minder dode homo’s, wat een oetl.l

 3. Willem Witteveen

  Weer zo’n ziekelijke extremistische zogenaamde gelovige. Een terrorist gelijk. Opsluiten zo eentje, want die man is een ernstig gevaar voor de publieke veiligheid. Bovendien kan hij een plaatsje in de hemel wel vergeten, want God zit niet op dit soort idioten te wachten. Staat ook in de door mensen geschreven Bijbel. Maar zijn volgers zijn geen haar beter, want die staat dit kennelijk toe. Idioten. Er zijn veel mensen, die lijden aan geloofswaanzin.

 4. Dennis Agema

  Ach… We kunnen overal wel pissig om worden.. Maar we moeten medelijden hebben met deze stakker. Hij gelooft in waanzin. Hij komt van een koude kermis thuis als hij zijn maker ontmoet.

 5. Jaap Talma

  Wat een ziekelijke geest heeft deze man. en dat noemt zich een gelovige………….

 6. En dan maar zeggen dat je christelijk bent. wat een huichelaar !!

 7. Jans Porrenga

  leren ze uit de bijbel heb Uw naaste lief dus dit is een idiote gek .

 8. Gre Doddema

  Het houd ook nooit op. Leven en laten leven. Wat een……..

 9. Mischa Rietveld

  Blijft raar dat “Mijn Kampf” wel verboden is, maar de Bijbel en Koran op iedere straathoek te krijgen is… 🙁

 10. Herman Nick Bonneveld

  Stop een amstetsammertje in zijn reet

 11. Nico Lippe

  Hij lijkt op die Tsjetsjeen. 🙁

 12. Rene van Werven

  Als je je voordoet als een spokesman van god,en dan met deze onzin aankomt zetten…tja.Net als die evangelist van Trump met zn uitspraak dat god het goedvind dat ze N,Korea gaan venietigen.Het enge is dat ze het kunnen zeggen en dat er vanuit de cristelijke wereld eigenlijk nix aan gedaan word.Sterker nog….velen gaan er in mee.Het gij zult niet doden bestaat dan ineens niet meer.Maar wel elke zondag met een vrome harses voor in de kerk zitten.Ik geloof in vrede.Echte vrede.gelijkheid.Echte gelijkheid.De cristenen zitten geloof ik te wachten op de terugkeer van cristus.En dan ook nog om hem de rotzooi te laten opknappen.2000 jaar geleden bij het kruizigen stak niemand zn vinger uit.al die tijd aan het kruis laten hangen om voor onze “zonden” te boeten??!!??!!??.en dan nu verwachten nogmaals zn nek uit te steken??!!!!???Ik zou willen zeggen tegen de cristelijke gemeenschap:Zorg dat je de boel voor elkaar hebt als hij komt.geen oorlogen meer,geen hongersnood en dergelijke.Zo van…we hebben de boodschap begrepen.liefde en licht.Dat is de essentie toch eigenlijk??????Zelf zonder bijbel groot gebracht.Ook geen behoefte om hem te lezen.Heb respect voor het boek want voor velen een houvast.Helaas dus ook om er haat mee te zaaien.Jammer.Fok de naaiers.Fok de NWO,Gemtrails,enz.Liefde en licht.Vrede in gans het universum.Om te kunnen wezen wie je bent.Mens!

 13. Jelle Russner

  Schokkend, triest bovendien. Omdat zijn verhaal nooit in een boekje van Nijntje verteld is, verdient hij toch ook nog geen kogel?!

 14. Patrick van Kuijen

  Prijzen deze man. We mogen trouwen! Wel moeten we hem nog even duidelijk maken dat er nergens in de bijbel staat dat we een kogel moeten krijgen als we zoenen!! Dus zoenen mag ook.

 15. Sara Raats

  Nekschot voor deze nutteloze heilige aub. Krijg er het schijt van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.