maandag , 23 oktober 2017
Home / Nieuws / Buitenland / Deelnemers St. Petersburg Pride aangevallen met pepper spray (video)
Deelnemers St. Petersburg Pride aangevallen met pepper spray
© Youtube screenshot

Deelnemers St. Petersburg Pride aangevallen met pepper spray (video)

Deelnemers aan de St. Petersburg Pride in Rusland zijn aangevallen door een groep jongeren met pepper spray. Drie deelnemers moesten naar het ziekenhuis  met medische klachten.

Een kleine groep van 100 Pride-vierders was samengekomen in het Field of Mars Park dat was aangewezen als ‘free speech zone’.

Ondanks deze vrije zone waren de deelnemers er toch niet helemaal gerust op en hadden al eerder om politiebewaking gevraagd. Deze aanvraag werd afgewezen.

Bron: gaytimes.co.uk

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Rounderbum komt met 'bubble but' boxershorts - NSFW

Rounderbum komt met ‘bubble butt’ boxershorts – NSFW

Mooie ronde billen, ook wel Bubble Butt genoemd. Wil wil dat nou niet. Mocht je …

2 reacties

  1. Willem Witteveen

    Het blijven achterlijke landen, of het nu Rusland, VS, Noord-Korea, Iran of welk ander land dan ook, wat direkt of indirect de bewoners onderdrukt. En het wordt overal steeds erger met de LGBT rechten, lijkt het wel. Wanneer is NL aan de beurt of gebeurt het hier ook al. Eigenlijk wel. Allemaal angst en dat wordt aangepraat. Het best zijn daarin de geloven, terwijl die liefde behoren te prediken. Dat staat wel in hun geloofsleer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.