maandag , 23 oktober 2017
Home / Nieuws / Buitenland / Tom Daley zet trouwvideo online om geld op te halen voor LHBT stichtingen

Tom Daley zet trouwvideo online om geld op te halen voor LHBT stichtingen

Tom Daley en Dustin Lance Black hebben hun trouwvideo online gezet. Met de opbrengsten van deze video willen zijn LHBT stichtingen helpen. Dankzij het werk van deze stichtingen is het voor Tom en Dustin mogelijk om als homostel te trouwen en daarom willen zij iets terugdoen.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Rounderbum komt met 'bubble but' boxershorts - NSFW

Rounderbum komt met ‘bubble butt’ boxershorts – NSFW

Mooie ronde billen, ook wel Bubble Butt genoemd. Wil wil dat nou niet. Mocht je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.