zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Buitenland / Vier dagen Magical Pride in Disneyland Parijs
Vier dagen Magical Pride in Disneyland Parijs
© Pixabay.com

Vier dagen Magical Pride in Disneyland Parijs

Komend najaar vindt in Disneyland Parijs de Magical Pride plaats. Een Engels bedrijf organiseert een groot gay Disney-feest, dat meld pretpark website Looopings.nl . De Magical Pride is van 19 tot en met 22 oktober.

Tijdens dit vierdaagse spektakel krijgen deelnemers onder meer toegang tot vip-plekken bij avondspektakel Disney Illuminations. Ook worden ze uitgenodigd voor drankjes in restaurant King Ludwig’s Castle, een welkomstdiner bij Planet Hollywood in uitgaansgedeelte Disney Village en een uitbundig feest in Billy Bob’s Country Western Saloon.

Op vrijdagavond 20 oktober is er een exclusieve avondopenstelling in het Walt Disney Studios Park, met dj’s en extra entertainment. Tussen 21.00 uur en 01.00 uur zijn drie populaire attracties – The Twilight Zone Tower of Terror, Rock ‘n’ Roller Coaster en Crush’s Coaster – alleen toegankelijk voor bezoekers van Magical Pride.

Vier dagen Magical Pride in Disneyland Parijs

 

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Amerikaans schiet 14-jarige zoon dood omdat hij homo is

Amerikaan schiet 14-jarige zoon dood omdat hij homo is

Een Amerikaan heeft zijn zoon doodgeschoten omdat hij homoseksueel is. Zijn zoon was pas 14 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.