zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Hunk van de maand / Gayokay Hunk van de maand – Charles Laurent Marchand
Gayokay Hunk van de maand - Charles Laurent Marchand
Foto © Instagram Screenshot

Gayokay Hunk van de maand – Charles Laurent Marchand

Wie Charles op Instagram volgt weet dat hij niet graag een shirt aan heeft. De Franse hunk laat zijn prachtige lichaam graag zien aan zijn volgers (wat er al bijna 350.000 zijn). Daarom Charles Laurent Marchand deze maand onze Hunk van de maand.

 


 

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Gayokay Hunk van de maand – Tristan Ghostkeeper

Gayokay Hunk van de maand – Tristan Ghostkeeper

Tristan is een acteur en danser uit Canada die beschikt over een breed scala aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.