maandag , 18 december 2017
Home / Tips / Events / Jarig Danserette terug in Paradiso tijdens Milkshake en Pride
Jarig Danserette terug in Paradiso tijdens Milkshake en Pride
© foto: Raymond Solcer

Jarig Danserette terug in Paradiso tijdens Milkshake en Pride

Op zaterdag 29 juli keert gay danceparty Danserette terug naar de grote zaal van Paradiso. Met The 1&1 Pride Celebration verbindt het feest voor het tweede jaar twee dagen Milkshake Festival. 

Iedereen is welkom op het grote roze feest want 1&1 staat op de eerste dag van Pride Amsterdam ook voor verbinding tussen iedereen binnen en buiten de LHBTI-community. En wij vieren onze 11de verjaardag. Er zijn dansers, acts, diva’s en vijf dj’s die alleen maar bekende hits draaien: van club tot classic.

Eerder op de dag -van 17.30 tot 19.30 uur- is er een preparty tijdens Milkshake. Dr John draait dan op het Wham’bam Thank You Ma’am-stage. Milkshake brengt met deze stage een hommage aan de overleden George Michael en de muziek uit de tijd dat de zanger hits had! Ook in Paradiso komen vanaf 23.00 uur elk uur danshits van George Michael voorbij.

Danserette organiseerde op 28 januari al een hommage aan de danshits van de zanger onder de titel Too Funky – Dance To His Hits in Paradiso Noord en zorgde in Paradiso voor de afterparty bij het George Michael Tribute concert afgelopen 16 januari.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video’s en reviews.

Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Uitgaanstip – Guilty Pleasure #2 Las Vegas | Eindhoven

Uitgaanstip – Guilty Pleasure #2 Las Vegas | Eindhoven

GUILTY PLEASURE The gay dance party in Eindhoven. Guilty Pleasure is Funky, Gay, & Openminded. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.