maandag , 18 december 2017
Home / Nieuws / Binnenland / Meidengroep O’G3NE naar Songfestival in 2017 (video)
Meidengroep O'G3NE naar Songfestival in 2017 (video)
© Pixabay.conm - Unsplash

Meidengroep O’G3NE naar Songfestival in 2017 (video)

In navolging van Douwe Bob gaat de meidengroep O’G3NE in 2017 naar het Eurovisie Songfestival in Kiev.

Dat heeft omroep AVROTROS bekend gemaakt. Andere kandidaten die genoemd werden waren Dotan, Caro Emerald en Nick en Simon. Maar het zijn de zusjes van O’G3NE die het Songfestival in Oekraine voor Nederland gaan vertegenwoordigen.

Het is fantastisch dat wij tien jaar nadat wij hebben meegedaan aan het Junior Songfestival Nederland wederom mogen vertegenwoordigen”. Na het Junior Songfestival en het winnen van The Voice of Holland is dit een nieuw hoogtepunt in onze carrière.

Begin volgend jaar wordt het nummer gekozen. De drie zussen moeten op dinsdag 9 of donderdag 11 mei aan de bak tijdens de halve finale van het Eurovisiesongfestival. Als de dames een finaleplaats weten te veroveren, staan ze op zaterdag 13 mei nogmaals op het podium in Kiev.

Bron: Telegraaf.nl

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video’s en reviews.

Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Waylon naar het Eurovisiesongfestival in Portugal

Waylon naar het Eurovisie Songfestival 2018 in Portugal

Waylon gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Portugal. Dat heeft AVROTROS vandaag bekend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.