maandag , 18 december 2017
Home / Nieuws / Binnenland / Meer dan 100 meldingen van anti-homo flyer in Amsterdam
Meer dan 100 meldingen van anti-homo flyers in Amsterdam
© Twitter Screenshot

Meer dan 100 meldingen van anti-homo flyer in Amsterdam

De Amsterdamse politie heeft meer dan 100 meldingen binnen gekregen van mensen die de anti-homo flyer in de brievenbus hebben gekregen. Een aantal van hen heeft ook aangifte gedaan.

Het openbaar ministerie gaat onderzoeken of de flyers strafbaar zijn. De politie is op zoek naar degene die de flyers heeft bezorgd en degene die verantwoordelijk is voor de inhoud. In de folder worden teksten uit de bijbel, de Thora en de Koran geciteerd met daarbij de tekst: “Volgens het jodendom, christendom en de islam is homoseksualiteit verboden.”

De politie roept de afzender van de flyers op om zich te melden. Kamerlid Marcouch deelde een tweet met een oproep om aangifte te doen.

 

Bron: rtlnieuws.nl

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video’s en reviews.

Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Aangifte om schokkend antihomo vlog Youtube (video)

Aangifte om schokkend antihomo vlog op Youtube (video)

De fractie van Forza! Haarlemmermeer gaat aangifte doen van haatzaaien tegen homo’s. Dit nadat het …

7 reacties

 1. Esra Siemons

  Lijkt mij dat zoiets toch strafbaar is. Haatzaaien, belediging /discriminatie, smaad,laster en kwaadsprekerij. Net als Wilders zijn minder minder uitspraak?

 2. Richard VanderNiet

  Wilders’ uitspraak lijkt me niet strafbaar, dit soort (waarschijnlijk door islamieten verspreidde rotzooi) wel. Terug naar het land van herkomst (of land van herkomst van de ouders) of afschieten die hap.

 3. Gaddi De Wolf

  Niet normaal ik wordt echt hier boos veder heb ik niet geen woorden voor.

 4. Richard VanderNiet

  In de jaren ’90 was eindelijk een verbetering met de acceptatie van homo’s en dergelijke. Nederlanders (daarmee bedoel ik hier geboren en getogen en blank of met minimaal 1 blanke ouder) accepteren ook niet altijd mensen met een andere geaardheid. In een bejaardenhuis worden ze zelfs genegeerd. (lang verhaal, vertel ik nog een keer) Maar toen maakten al die Marokkanen hier veel kindertjes en werd er moskee na moskee gebouwd en nu is de acceptatie weer afgenomen in Nederland. Als zij ons mogen discrimeren, dan doe ik het ook, ik sta achter Wilders (figuurlijk 🙂 ), hoewel ik vind dat zijn verkiezingsprogramma strategisch niet handig is, hij had ook wat punten moeten kiezen die andere kiezers trekken (dat doen de andere partijen ook, liegen, zoals de VVD)

 5. Alfred Ritsema

  Maar Richard vanderNiet we hebben ze hier toch zelf naar toe laten komen?? Hoe naïef kun je zijn. Ik ben er ook niet mee eens hoor.

 6. Alfred Ritsema

  We kunnen er ons nu wel kwaad en boos om worden maar ze zijn er nu nog wel, en we komen er toch niet vanaf. We moeten die moslims en islamieten helemaal geen aandacht geven H Peter Camffermam Gaddi de Wolf Richard VanderNiet Esra Siemonsp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.