maandag , 23 oktober 2017
Home / Nieuws / Binnenland / Exclusief – Interview met Seth Gaaikema over zijn coming-out (video)

Exclusief – Interview met Seth Gaaikema over zijn coming-out (video)

Cabaretier en tekstschrijver Seth Gaaikema is deze middag op 75 jarige leeftijd overleden. Seth had hartproblemen en overleed na een kort ziekbed in een ziekenhuis in S’Hertogenbosch. Eerder gaf hij voor Gayokay.nl een exclusief interview over zijn eigen coming-out.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Honderdduizenden bezoekers vieren Canal Parade (video)

Honderdduizenden bezoekers vieren Canal Parade (video)

De Canal Parade in Amsterdam is goed verlopen. Honderdduizenden bezoekers kwamen af op de jaarlijkse botenparade …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.