maandag , 18 december 2017
Home / Nieuws / Buitenland / Ricky Martin verandert songtekst van ‘zij’ naar ‘hij’
Ricky Martin verandert songtekst van 'zij' naar 'hij'
© unsplash - pixabay.com

Ricky Martin verandert songtekst van ‘zij’ naar ‘hij’

Popster Ricky Martin heeft tijdens een optreden in Marokko de tekst van één van zijn grootste hits veranderd van ‘zij’ naar ‘hij’. Hij deed dit tijdens het nummer ‘She’s all I ever had’, één van zijn hits uit 1999. Martin deed dit tijdens een optreden op 6 juni op het Marwazine Music Festival in Marokko.

In de orginele videoclip zien we Martin kussen met een vrouwelijk model en de teksten omschrijven zijn gemis voor een vrouw. Het nummer ‘She’s all I ever had’ komt oorspronkelijk uit 1999, ruim 10 jaar voordat Ricky Martin uit de kast zou komen. Dit deed hij tijdens de Oprah Winfrey Show.

Tijdens het nummer ‘Livin’ La Vida Loca’ hielden 2 fans een regenboogvlag omhoog. Homoseksualiteit is verboden in Marokko, iemand die veroordeeld wordt voor gaysex kan een gevangenisstraf krijgen van 6 maanden tot 3 jaar. Ook Justin Timberlake, Jason Derulo en Alicia Keys waren aanwezig op het festival.

 

Bekijk hieronder het optreden van Ricky Martin in Marokko, vanaf 02:30 verandert hij de tekst:

Bron tekst: Huffingtonpost.com

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video’s en reviews.

Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Waylon naar het Eurovisiesongfestival in Portugal

Waylon naar het Eurovisie Songfestival 2018 in Portugal

Waylon gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Portugal. Dat heeft AVROTROS vandaag bekend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.