zondag , 19 november 2017
Home / Tips / Dating / Exclusief – Wat je als homo tijdens de sex níet moet doen!
Exclusief - Wat je als homo tijdens de sex níet moet doen!
© calibra - pixabay.com

Exclusief – Wat je als homo tijdens de sex níet moet doen!

Als iets in bed niet helemaal lekker loopt, dan hoeft dat geen showstopper te zijn. Het is natuurlijk wel verstandig het in je achterhoofd te houden en er de volgende keer rekening mee te houden. Zo kom je samen tot perfectie.

Aangezien jij – net als de meeste anderen – sex misschien nooit hebt gezien als iets waarin je jezelf kon ontwikkelen, denk je misschien dat je nu 1-0 achterstaat. Gelukkig hebben wij onderstaande 10 lesjes voor je verzameld. Na het lezen van de tien dingen die je tijdens de sex niet moet doen, kun je weer vol hernieuwde energie tussen de lakens.

Lees ook – De tips voor pijnloze anale sex

 • Botte aanwijzingen

Natuurlijk wil je het onderste uit de kan halen tijdens een vrijpartij, net als hij. Er zit alleen een wereld van verschil tussen het dirigeren van je partner en het demotiveren van de jongen die jou probeert te plezieren. Uitspraken als “hou daar mee op” of “Ik verveel me, laten we iets anders gaan doen” en “Dáár hou ik niet van” kun je dan ook maar beter niet gebruiken. Het kan een behoorlijke moodkiller zijn als je, terwijl je jezelf in het zweet werkt om hem te behagen, ineens hoort “dat doe je helemaal verkeerd”. Als iets niet helemaal werkt, dan hoef je hem dat niet te vertellen.

Een nog slechter idee is het om de leraar uit te gaan hangen en hem te vertellen wat hij dan wel zou moeten doen. In plaats daarvan doe je er doorgaans verstandiger aan om de situatie zonder woorden naar je hand te zetten. Begeleid hem rustig met je handen en je krijgt zonder twijfel wat je wilt, zonder dat je hem totaal de grond in trapt.

 • In discussie gaan

Of het nu gaat om het licht dat wel of niet aan moet blijven, het aanzetten van muziek of toch nog even terugkomen op die kleine ruzie van eerder die dag, het doet er niet toe. Het enige dat van belang is voor een geslaagd potje rollebollen is wederzijdse opwinding.

Wederzijdse opwinding betekent niet dat je allebei botergeil het bed in moet stappen, sterker nog, het helpt enorm als je elkaar opwindt. Niemand raakt opgewonden van een man die alleen maar zeurt over onbelangrijke dingen, in tegendeel. Hou ermee op en concentreer je op je vent.

 • Teveel praten of zingen

Het is onvoorstelbaar hoeveel jongens de behoefte voelen om te blijven praten of zingen. Ja – je leest het goed-, zingen. Je zou denken dat het een poging is om zichzelf een houding aan te meten, waarin ze zich minder onzeker of gespannen voelen.

In werkelijkheid heeft het een omgekeerd effect. De beste sex draait om lichaamstaal en wordt niet bereikt door de treden van een toonladder. Dus in plaats van te proberen om geen stiltes te laten vallen, zou je beter goed luisteren. Misschien hoor je een verhoogde hartslag en een versnelde ademhaling, twee essentiële signalen die het lichaam afgeeft om je te laten weten dat je op de goede weg bent.

 • Alleen maar aan jezelf denken

Egoïstische bedpartners kunnen op jonge leeftijd naar de IKEA om een éénpersoons bed te halen. Er is meer op de wereld dan alleen aan je eigen trekken komen. Interactie en het teruggeven van wat je krijgt, daar zit het geheim.

Een schokkende hoeveelheid jongens vindt het volkomen normaal om anderhalf uur toe te kijken en te genieten van de moeite die de ander voor hen doet, zonder ook maar na te denken over enig eigen initiatief. “De leiding houden”  is bepaald niet hoe je lover het zal ervaren. Je denkt misschien dat je er wat dominanter door lijkt, maar in werkelijkheid ben je gewoon een eikel. Niemand wil een egocentrische lover.

 • Op de klok kijken

Het doet er niet toe of je te laat komt voor een lunchafspraak met de koningin. Als je intiem met iemand bent, is het van groot belang dat je diegene alle besef van tijd doet verliezen. Als je haast hebt, zorg er dan voor dat de ander op voorhand weet dat het een quicky wordt.

Op de klok kijken wekt niet alleen de indruk dat je jezelf verveelt, je geeft de ander ook het gevoel dat ze je tijd en aandacht niet waard zijn. Als je het beste in je bedpartner naar boven wilt halen, dan moet je hem het gevoel geven dat hij belangrijk is.

 • Je hoogtepunt eindeloos uitstellen

Iedereen is hier wel eens schuldig aan geweest en heeft het ook wel eens van de andere kant beleefd. We weten dus allemaal hoe het voelt om de wachtende partij te zijn. Al blijf je misschien aan de gang omdat je het enorm naar je zin hebt en niet wilt dat dit magische moment eindigt, dat is niet het signaal dat je afgeeft.

Als je wilt dat jullie sessie ravotten lang duurt, zorg dan dat je aan het begin wat langzamer start door wat te teasen en eventueel een korte plagerige pauze in te lassen. Doe je dit namelijk nadat hij zijn kruit al verschoten heeft, dan geef je hem het gevoel dat je het niet voor elkaar krijgt en zal hij denken dat hij niet lekker of leuk genoeg is. Als het niet lukt, dan is de meest beleefde oplossing opgeven of het voorstellen van wat hulp van zijn kant. Zo hou je hem betrokken en geef je hem alsnog het idee dat juist hij het wel voor elkaar krijgt.

 • Huilen

Huilen kan, heel soms, schattig zijn. Dat is het zeker niet in bed. In 99,9% van de gevallen is het moment accuut verloren. Het hebben van sex met een huilende man geeft je niet alleen het gevoel dat je hem pijn doet, het zorgt er ook voor dat je éénoog binnen no-time naar de grond staart. Als je de waterlanders echt niet binnen kunt houden, zorg dan dat je jezelf even terugtrekt in de badkamer of stel voor de vrijpartij uit te stellen. Afhankelijk van de reden waarom je huilt, is het misschien ook een goed idee om hem te vertellen wat er aan de hand is. Op die manier kunnen jullie samen je angsten uit de weg ruimen.

 • Hem voortdurend bewonderen

Kreten als “je bent zo mooi” of “ik heb echt geluk met jou”, “je bent de knapste man van de hele wereld” en “wat ben jij lekker” zijn fantastisch om jullie avontuurtje mee te beginnen, maar zorg ervoor dat het niet in plaats van de fysieke actie komt. Hij heeft de boodschap begrepen, hij is HOT, nu door naar de actie. Geen enkele jongen komt klaar door complimenten. In feite leg je er zelfs onbewust een druk mee op, waar hij zich ongemakkelijk bij zou kunnen voelen.

 • Té(veel) vuile praat

We horen het dagelijks in de top-40 : Talk dirty to me. Voor de meerderheid die wel eens een porno’tje kijkt, wordt het al niet veel beter. Geliefden die elkaar dingen toeschreeuwen die vaak tot op het ranzige af zijn. In realiteit is dit veelal overbodige ballast.

Natuurlijk kan het lekker zijn als je een keer ‘harder’ roept of hem in zijn oor fluistert ‘neem me’, maar het mag nooit geveinsd lijken. Tijdens de sex kan het ontzettend opwindend zijn als iemand benoemt wat jullie aan het doen zijn en je vertelt hoe opgewonden hij daarvan raakt. Wanneer je echter het gevoel krijgt dat hij alleen maar ligt te krijsen en doet alsof om zichzelf op een hoger niveau te tillen, dan kan dat een enorme afknapper zijn. Wees je daarnaast bewust van het risico dat een overdaad aan vuile praat al snel komisch over kan komen voor je vlam, laat het geen grap worden.

 • Jezelf neerhalen

Last but not least een tip die je écht in je oren moet knopen. Als je een naakte jongen in je bed hebt, dan had hij zonder twijfel een idee van hoe je lichaam eruit zag voor hij de kamer in kwam. Onthou goed, daar ging hij voor! Dat moet al iets betekenen.

Als je constant de behoefte hebt om te zeggen “niet naar vet kijken” of steeds maar in gunstige posities gaat liggen zodat je zwembandjes niet opvallen, dan verraadt dat hoe onzeker je bent. Als je sex wilt hebben, zul je jezelf kwetsbaar op moeten stellen. Als je hem dat niet kan bieden, dan zal de ervaring een stuk minder bevredigend en gedenkwaardig zijn. Weet dat het de ervaring is die hij zich zal herinneren als hij vertrekt, niet je love-handles.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Exclusief - Top 10 van Coming-out video's op Youtube

Exclusief – Top 10 van Coming-out video’s op Youtube

Het afgelopen jaar deden steeds meer mensen het: Uit de kast komen via Youtube. Wij …

3 reacties

 1. Elmar Blom

  ga nog steeds als maagd het huwelijk in alleen is er nog geen kandidaat en als het zo doorgaat mijn graf….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.