Gran Canaria is reeds jaren dé gay bestemming in onze wintermaanden. Op slechts 4.5 uur vliegen zit je al in de warme Spaanse zon. Met ruim 7 tot 8 zon uren per dag en een maximum temperatuur van rond de 22 graden kun je op Gran Canaria heerlijk even genieten van zon, zee, strand en een bruisend gay nachtleven.

De meest populaire vakantiebestemming is Playa del Ingles. Hier vind je een keur aan hotels, appartementen en bungalows. Playa del Ingles en het aangrenzende Maspalomas heeft een kilometers lang zandstrand en een prachtig duinengebied. Het gay-strand bevindt zich tussen Playa del Ingles en Maspalomas.

Het nachtleven concentreert zich in het Centro Commercial Yumbo. Dit winkelcentrum is overdag een plek om te shoppen en souvenirs te kopen maar in de nacht tovert ze zich om in een bruisend uitgaansgebied met restaurants, terrasjes en barretjes. Yumbo kent ruim 55 verschillende gay-bars en clubs waar je tot diep in de nacht kunt feesten.

Gran Canaria is ook perfect geschikt om een auto te huren en dit prachtige eiland te verkennen. De hoofdstad Las Palmas is zeker de moeite waard, al helemaal om goed te gaan shoppen. Corendon biedt je een ruim aanbod van scherp geprijsde hotels, bungalows en appartementen op korte afstand van het strand en de Yumbo.

Transfertijd van Las Palmas Airport naar Playa del Ingles is ongeveer 25 min.

Klimaat in de wintermaanden

November Min: 18 graden Max: 24 graden
December Min: 16 graden Max: 22 graden
Januari Min: 14 graden Max: 21 graden
Februari Min: 14 graden Max: 21 graden
Maart Min: 15 graden Max: 22 graden
April Min: 16 graden Max: 22 graden
De Yumbo is één van de gay hotspot van het eiland. Hier vind je onwijs veel gayclub/kroegen en sauna’s bij elkaar in één centrum

Gerelateerde Berichten

Volgend bericht

Discussie over post

Like ons op Facebook

Laatste nieuws

Misschien ook interessant?

Door gayokay.nl te bezoeken geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Ben je onder de 16? Zorg dan dat je toestemming van je ouders hebt om onze site te bezoeken. Lees meer over je privacy in ons Privacybeleid en onze Algemene voorwaarden.
×