Overwinteren op het Gay eiland Gran Canaria

Gran Canaria is reeds jaren dé gay bestemming in onze wintermaanden. Op slechts 4.5 uur vliegen zit je al in de warme Spaanse zon. Met ruim 7 tot 8 zon uren per dag en een maximum temperatuur van rond de 22 graden kun je op Gran Canaria heerlijk even genieten van zon, zee, strand en een bruisend gay nachtleven.

Gay eiland Gran Canaria – De meest populaire vakantiebestemming is Playa del Ingles. Hier vind je een keur aan hotels, appartementen en bungalows. Playa del Ingles en het aangrenzende Maspalomas heeft een kilometers lang zandstrand en een prachtig duinengebied. Het gay-strand bevindt zich tussen Playa del Ingles en Maspalomas.

Het nachtleven concentreert zich in het Centro Commercial Yumbo. Dit winkelcentrum is overdag een plek om te shoppen en souvenirs te kopen maar in de nacht tovert ze zich om in een bruisend uitgaansgebied met restaurants, terrasjes en barretjes. Yumbo kent ruim 55 verschillende gay-bars en clubs waar je tot diep in de nacht kunt feesten.

las palmas Gran Canaria

Gran Canaria is ook perfect geschikt om een auto te huren en dit prachtige eiland te verkennen. De hoofdstad Las Palmas is zeker de moeite waard, al helemaal om goed te gaan shoppen. Corendon biedt je een ruim aanbod van scherp geprijsde hotels, bungalows en appartementen op korte afstand van het strand en de Yumbo.

Transfertijd van Las Palmas Airport naar Playa del Ingles is ongeveer 25 min.

Klimaat in de wintermaanden

November Min: 18 graden Max: 24 graden
December Min: 16 graden Max: 22 graden
Januari Min: 14 graden Max: 21 graden
Februari Min: 14 graden Max: 21 graden
Maart Min: 15 graden Max: 22 graden
April Min: 16 graden Max: 22 graden
 

Gerelateerde Berichten

Volgend bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Like ons op Facebook

Laatste nieuws

ADVERTISEMENT

Misschien ook interessant?

Log hieronder in op de je account

Vul de gegevens in om je te registeren

Ontvang je wachtwoord

Vul je gebruikersnaam en e-mailadres in om je wachtwoord te resetten