maandag , 18 december 2017
Home / Nieuws / Exclusief / Exclusief – Komt er een vervolg op Queer As Folk USA?
Exclusief - Komt er een vervolg op Queer As Folk USA?
© Logo Queer as Folk

Exclusief – Komt er een vervolg op Queer As Folk USA?

De Amerikaanse versie van het Britse Queer As Folk ging in de winter van 2000 in première op de Amerikaanse televisie en was een enorme hit. Sinds de laatste aflevering van de serie in 2005 werd uitgezonden is er geen enkel programma over homoseksualiteit geweest dat het succes wist te evenaren.

Natuurlijk waren er The New Normal, het lesbische The L-word en Glee, die allen goed werden ontvangen, maar niet in de buurt van het succes van Queer As Folk kwamen. Op 19 januari zond HBO de eerste aflevering van “Looking” uit, een serie over drie homoseksuele dertigers in San Fransisco. Fans hoopten dat er een gelijkenis zou zijn met hun geliefde Queer As Folk, maar werden daarin teleur gesteld. Vandaag glooit er hoop aan de horizon, nadat Scott Lowell (die Ted Schmidt speelt in de serie) via Twitter liet weten dat er druk nagedacht wordt over een vervolg. Lowell opent zijn aankondiging subtiel met de woorden;

“To all those #Folkers out there hungering for some form of a #QAF reunion film or series or puppet show (or …”

In het hele bericht, dat je hier kunt vinden, zegt de acteur onder andere dat de fans mogen stoppen met mailen, schrijven en hulp aanbieden. Hij benadrukt dat ze gehoord zijn en dat iedereen ontroerd en aangemoedigd is door de overweldigende steun die de fans kenbaar maken. De mogelijkheden worden nu onderzocht om een vervolg, film of poppenshow in de geest van de hitserie te maken. Hij vervolgt met ‘Zoiets kost nu eenmaal tijd en geduld, dus zit er niets anders op dan voorlopig te genieten van het bestaande materiaal.’ Ook belooft hij, als het idee er ooit door zou komen, dat er direct contact opgenomen zal worden met de fans, omdat hulp in dat geval broodnodig zou zijn.

De kans dat de serie een staartje krijgt, of zelfs een eigen film, lijkt dus steeds meer reëel aanwezig. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Scott-Lowell Tweet

 
Hier een filmpje met de heetste momenten uit Queer As Folk:
 

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video’s en reviews.

Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

10 x Channing Tatum die van je beeldscherm spat - NSFW

10 x Channing Tatum die van je beeldscherm spat – NSFW

Acteur Channing Tatum kennen we natuurlijk allemaal van zijn rol in Magic Mike. Daarnaast speelde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.