zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Exclusief / Exclusief – Ken je de menselijke Ken pop, Justin Jedlica al?
Exclusief - Ken je de menselijke Ken pop, Justin Jedlica al?
© OWN Youtube screenshot

Exclusief – Ken je de menselijke Ken pop, Justin Jedlica al?

Als we het hebben over de menselijke Barbie, dan bedoelen we niet Oh Oh Cherso’s Samantha, maar haar Ukrainse evenbeeld, Valeria Lukyanova. Ze kreeg de bijnaam enkele jaren geleden en heeft maar liefst 65.000 abonnees op haar YouTube kanaal. Justin Jedlica uit New York lijkt in haar voetsporen te gaan treden als de mannelijke versie van het plastic droomkoppel van Mattèl.

Eind 2012 was Jedlica kort te zien in een item van 20/20, een shownieuwsprogramma van ABC News. In de intro werd hij ‘The Human Ken Doll’ genoemd en sindsdien gaat zijn verhaal internationaal viral.

De afgelopen twee jaar schuwt deze plastische chirurgie junkie geen enkel media-optreden en geeft hij tientallen interviews. In een interview met DNAinfo Chicago vertelt hij dat hij van zijn ouders geen neuscorrectie mocht laten uitvoeren zolang hij minderjarig was. Vier dagen nadat hij 18 werd, liet hij de operatie alsnog uitvoeren en hij geeft toe dat hij zich daarmee waarschijnlijk deels af wilde zetten tegen zijn ouders.

Nadat hij ongeveer 13 ingrepen had laten doen, raakte hij in de ban van celebrities en de popcultuur. In het bijzonder zegt Justin te zijn geïnspireerd door Michael Jackson en Joan Rivers. Naar eigen zeggen heeft hij nooit de ambitie gehad om op de Ken pop te lijken. ‘Het is niet zo dat ik bij de plastisch chirurg kwam met een Ken pop en zei “Zorg dat ik er zo uit ga zien”.’ De bijnaam heeft hij puur te danken aan het item op ABC News’ 20/20. Hij voegt eraan toe dat hij het een compliment vindt wanneer mensen zeggen dat hij op Ken lijkt, omdat je als kind, wanneer je met zo’n pop speelt, min of meer aanneemt dat een knappe jongen er zo uit zou moeten zien.

Jedlica groeide volgens zijn eigen website ‘bijzonder arm’ op in de Bronx en had altijd een sterk verlangen naar luxe. Hij verhuisde naar New York en verzamelde een legertje dames uit de sociale elite om zich heen. ‘Mensen namen aan dat ik wel succesvol moest zijn, door mijn plastische chirurgie, ook al was dat niet zo. Zijn metamorfose betaalde hij door er hard voor te sparen, zo ging hij bijvoorbeeld niet op vakantie, had hij geen auto en kocht hij nooit een nieuwe televisie.
 


 

Justin Jedlica onderging maar liefst 149 cosmetische behandelingen, waarvan 19 chirurgische ingrepen. De implantaten, fillings en correcties om zijn gezicht, schouders, billen, borst- en buikspieren zo te krijgen kostten hem tot nu toe al $ 170.000,-.

Tegenwoordig beschouwt Justin Jedlica zich als ‘Onafhankelijk schoonheidsmakelaar’, waar hij goed van rondkomt. Hij verdiept zich in de laatste technieken en trends op het gebied van Cosmetische Chirurgie en mensen kloppen massaal bij hem aan voor advies.

In juli 2013 trouwde de markante verschijning met zijn man, met wie hij al vijf jaar samen is. In het interview met The Daily Beast antwoord Jedlica op de vraag hoe zijn man denkt over zijn plastische chirurgie: ‘hij zegt dat mijn plastische chirurgie hem opwindt.’

Mooi of lelijk, dat doet er niet toe, Justin zelf ziet het als artistieke uiting. Wij gaan liever naar de sportschool, maar dat is natuurlijk persoonlijk! We zijn naar aanleiding van de foto in het rode zwembroekje wel benieuwd of hij daar óók iets aan heeft ‘laten doen’…

 

 

Bron: justinjedlica.com, thedailybeast.com

 

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Exclusief - Top 10 van Coming-out video's op Youtube

Exclusief – Top 10 van Coming-out video’s op Youtube

Het afgelopen jaar deden steeds meer mensen het: Uit de kast komen via Youtube. Wij …

Één reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.