donderdag , 17 augustus 2017
Home / Nieuws / Binnenland / Jeffrey Wammes naakt in Sterren Springen
Jeffrey Wammes naakt in Sterren Springen
© tpsdave - pixabay.com

Jeffrey Wammes naakt in Sterren Springen

Wie wil dat nou niet zien. Jeffrey Wammes naakt op televisie. Onbedoeld gebeurde het afgelopen week in Sterren Springen op SBS.

Toen Jeffrey van de duikplank sprong verloor hij onder water zijn zwembroek. Helaas voor hem stonden ook daar camera’s klaar. En zo kan het zijn dat jullie nu kunnen genieten van Jeffrey Wammes naakt in Sterren Springen.

In 2015 brak de toen 17-jarige Jeffrey Wammes internationaal door. Voor het eerst in de geschiedenis behaalde een Nederlander twee gouden medailles op de onderdelen vloer en sprong tijdens wereldbekerwedstrijden, wat het begin van zijn carrière als topsporter betekende.

Bij het WK in Melbourne in 2005 waren Wammes en Epke Zonderland de eerste Nederlandse mannen in de geschiedenis die zich wisten te kwalificeren voor de meerkampfinale. Hij eindigde als vijfde op het onderdeel vloer.

Op het EK eerder dat jaar in Debrecen won hij de bronzen medaille op het onderdeel sprong. Tijdens wereldbekerwedstrijden in New York won hij op beide onderdelen goud.

Hieronder een screenshot van Jeffrey Wammes naakt in Sterren Springen.

 

Jeffrey-Wammes-naakt-in-Sterren-Springen-
Screenshot (c) SBS6 Sterren Springen

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Tom Daley krijgt concurrentie van knappe 19-jarige duiker

Tom Daley krijgt concurrentie van knappe 19-jarige duiker

De 19 jaar jonge Aidan Faminoff uit Canada is een Florida State duiker met enorme …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.