zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Exclusief / Exclusief – Blue zanger Lee Ryan uit de kast getrapt via Twitter?
Exclusief - Blue zanger Lee Ryan uit de kast getrapt via Twitter?
© pixabay.com

Exclusief – Blue zanger Lee Ryan uit de kast getrapt via Twitter?

Volgens Jasmine Waltz, tot voor kort het liefje van Blue zanger Lee Ryan, is hij hartstikke gay!

De twee leerden elkaar kennen tijdens Celebrity Big Brother, waar Lee zichzelf liet verleiden tot een driehoeksverhouding met Jasmine en model Casey Batchelor. Lee ging als vrijgezel het huis in en er was al vrij snel een zichtbare chemie tussen hem en het Amerikaanse model Jasmine Waltz. Zij speelde onder andere met Paris Hilton in de film ‘Pledge This’, maar werd vooral bekend door haar regelmatige misdragingen in het uitgaansleven van de celebrities, zo schijnt ze in 2010 een goede rechtse aan Lindsay Lohan te hebben verkocht.

Er werd flink gezoend en geflirt, maar toen Jasmine eenmaal het huis uitgestemd was, bleek de zanger zijn trucjes net zo gemakkelijk op Casey toe te passen. Jasmine zag de beelden en kwam op de dag dat Lee het huis uit ging nog één keer terug het huis in om de twee flink de wind van voren te geven. Tijdens het grote eindfeest op 30 januari zochten Lee en Jasmine weer toenadering tot elkaar en ze gingen zelfs samen naar huis. Sindsdien waren de twee onafscheidelijk en binnen de kortste keren stonden de Britse roddelbladen vol met babygeruchten. Na twee maanden keerde het geluk hen echter de rug toe en gingen ze, net zo snel als het allemaal begon, van het ene op het andere moment uit elkaar.

Gedurende hun tijd in het huis, begin januari, werd gesproken over homoseksualiteit en berichtte de Britse roddelpers met grote koppen dat Lee en zijn beste vriend en medebandlid Duncan James, die wel openlijk uit de kast is als ‘bi/gay’, een intense affaire zouden hebben. Intimici lieten weten dat de twee nooit als duo tussen de lakens zouden zijn beland, maar zonder twijfel wel talloze trio’tjes met diverse dames op het repertoire hadden. Dit werd door beiden bevestigd en Duncan scheen het nogal vermakelijk te vinden. “Lmao” en “Ik moet nog lachen om de geruchten van vanmorgen” twitterde hij over zijn vriend en collega.

 

Tweet01       Tweet02

 

Wat maakt nu dat dit bericht insinueert dat Lee ook echt daadwerkelijk gay zou zijn, vraag je je misschien af. Ondanks de datum, lijkt Jasmine absoluut geen grap te maken wanneer ze op 1 april onderstaand bericht op twitter plaatst;

Tweet03

Ze refereert hiermee aan haar ex-vriendje, die ze in onderstaande eerdere berichten zelf letterlijk beschuldigde van overspel met… inderdaad, een man! Ze geeft hem dan ook het dringende advies om uit de kast te komen en voegt aan haar berichten # bereal, #manup en #admitUgay toe. De berichten zijn inmiddels verwijderd, maar zwerven natuurlijk in talloze screenshots rond op het internet.

Tweet04

De woordvoerder van Lee Ryan geeft aan dat ze inhoudelijk niet op de ‘belachelijke beschuldiging’ zullen reageren, maar dat de breuk voornamelijk kwam uit onbegrip en een moeizame omgang van Jasmine met Lee’s kind. Het vaderschap zou volgens de woordvoerder altijd op de eerste plek komen en daar zou het model moeite mee gehad hebben.

Eerder al, in hetzelfde Celebrity Big Brother huis, gaf Lee in een discussie met diezelfde Jasmine echter wel degelijk toe dat hij wel eens met een jongen geëxperimenteerd heeft. “Yeah I’ve been with a man. Everyone’s done experimental shit,” zei hij, waarop hij vervolgens zei “I’m a well travelled person, I’ve never admitted it anywhere. No-one’s bothered to ask.”

De discussie werd afgedaan met ”I would never be in a relationship with a man though,” dus blijft iedere vorm van een relatie met de 31jarige zanger voor de fans onder ons waarschijnlijk waarschijnlijk een fantasie.

Tot zover allemaal oude koeien uit de sloot, maar toch brengen we dit bericht vandaag nog even onder de aandacht, want de zanger heeft alsnog op twitter gereageerd op de aantijgingen;

Tweet06

In het volledige bericht, dat je hier kunt vinden, zegt hij onder andere dat het hem niet kan schelen als mensen denken dat hij homo is, hij zou er trots op zijn als het zo was. Daarnaast twittert hij dat seksualiteit niet verdedigd of gerechtvaardigd hoeft te worden. Hij sluit zijn bericht af met “…please just open your minds and begin to think #equal.”

Alsof er nog niet genoeg hints zijn, bracht dit lekkertje al ooit een solosingle uit met de titel “I am who I am” en als tweede track “Secret Love”. Het lijkt er dan ook op dat we nog wel meer van deze hunk kunnen verwachten, maar kunnen er zeker van zijn dat hij op zijn minst gay-friendly is. Des te meer reden om zo dicht mogelijk bij het podium te komen tijdens hun eerstvolgende concert.

Heb je andere plannen voor je vakantiegeld? Doe jezelf dan tegoed aan onderstaande videoclip van het nummer ‘Breathe Easy’, waarin je Lee Ryan en zijn prachtige blauwe ogen op zijn best ziet!

Bron foto’s: Twitter screenshots

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Exclusief - Top 10 van Coming-out video's op Youtube

Exclusief – Top 10 van Coming-out video’s op Youtube

Het afgelopen jaar deden steeds meer mensen het: Uit de kast komen via Youtube. Wij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.