zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Binnenland / Uit de oude doos – Twitter Ferry Doedens ontploft na blote billen-scène
Ferry Doedens naakt tijdens opnames
Ferry in zijn blote kont tijdens opnames GTST © RTL

Uit de oude doos – Twitter Ferry Doedens ontploft na blote billen-scène

Ferry Doedens naakt – ‘Ik zit er zelf ook voor hoor’, zo kondigde acteur Ferry Doedens zijn blootscène in Goede Tijden Slechte Tijden gisteren aan op Twitter. Zijn karakter Lucas werd naakt betrapt in bed door zijn tegenspeler. Na de uitzending van het tafereel ‘ontplofte’ het twitteraccount van Ferry.

1.850.000 fans van Goede Tijden Slechte Tijden zagen hoe Lucas naakt werd betrapt door Aysen (Dilan Yurdakul). Zonder toestemming van Lucas maakt ze een foto met haar mobiele telefoon onder het mom bewijsmateriaal te verzamelen. Vanavond is te zien hoe dat afloopt. ‘Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben‘, sluit Ferry op Twitter af met de hashtag ‘metdebilletjesbloot‘.

 

Ferry Doedens naakt
Ferry Doedens naakt tijdens de opnames van Goede tijden Slechte tijden.

 

 

 

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Disney serie komt met eerste coming-out ooit (video)

Disney serie komt met eerste coming-out ooit (video)

De eerste coming-out scene ooit in een Disney serie. In de serie Andi Mack, dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.