zaterdag , 22 juli 2017
Home / Video's / 78 jarige en 13 jarige praten samen over gay zijn (video)

78 jarige en 13 jarige praten samen over gay zijn (video)

Het Youtubekanaal TrentAndLuke heeft een hele bijzondere video online gezet. In de video zien we een 78-jarige man in gesprek met een 13-jarige jongen. Ze hebben het over hun ervaringen als homo zijn. De video is gemaakt voor het 50ste jubileum van Decriminialisation of Homoseksuality in Engeland en Wales.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Moeder wijst haar zoon op TV af om homohuwelijk (video)

Moeder wijst haar zoon op TV af om homohuwelijk (video)

Op TV door je ouders aan de kant gezet worden omdat je gaat trouwen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.