zondag , 19 november 2017
Home / Video's / 78 jarige en 13 jarige praten samen over gay zijn (video)

78 jarige en 13 jarige praten samen over gay zijn (video)

Het Youtubekanaal TrentAndLuke heeft een hele bijzondere video online gezet. In de video zien we een 78-jarige man in gesprek met een 13-jarige jongen. Ze hebben het over hun ervaringen als homo zijn. De video is gemaakt voor het 50ste jubileum van Decriminialisation of Homoseksuality in Engeland en Wales.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

GSTV duikt in de wereld van de Crystal Meth handel via Grindr (video)

Undercover – Crystal Meth dealen via Grindr (video)

Geenstijl TV heeft een video online gezet waarin verslaggeefster Renée undercover gaat in de wereld …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.