zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Binnenland / Ali B komt op voor het homohuwelijk en haalt fel uit (video)
Ali B komt op voor het homohuwelijk en haalt fel uit (video)
© RTLXL Screenshot

Ali B komt op voor het homohuwelijk en haalt fel uit (video)

RTL Late Night is met zomerstop maar daarvoor in de plaats is RTL Summer Night nu te zien op RTL. Beau van Erven Dorens presenteert het programma.

In de eerste aflevering is hoofdredacteur van het Katholiek Nieuwsblad, Anton de Wit, te gast. Hij legt uit waarom hij tegen het legaliseren van het homohuwelijk is.

Lees ook >> Moeder wijst zoon af om homohuwelijk (video)

Tegenover Anton zitten de rappers Ali B, Boef en Ronny Flex. Alle drie de heren zijn het niet eens met Anton en laten dit ook duidelijk merken. Boef vraagt zich af waar hij zich druk om maakt en Ali geeft aan dat er heel wat kinderen uit hetero-huwelijken te vinden zijn die liever Paul de leeuw als vader hadden gehad.

De reactie van de drie rappers heeft gezorgd voor woeste reacties bij hun fans. Op sociale media gingen de fans van de rappers. “Tegenwoordig moet je blijkbaar slijmen bij homo’s en hun hielen likken en buigen voor de satanisten om op te klimmen in de media, entertainmentindustrie en politiek” reageert een fan. Gelukkig stroomde Twitter ook vol met positieve reacties:

 


Bron: Twitter/RTLxl

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Disney serie komt met eerste coming-out ooit (video)

Disney serie komt met eerste coming-out ooit (video)

De eerste coming-out scene ooit in een Disney serie. In de serie Andi Mack, dat …

7 reacties

 1. Peter Bijlsma

  Was top. Hele uitzending trouwens. Kritische vragen van Beau, daar kan Humberto nog wat van leren.

 2. Huub van Gehlen

  Top dat 3 “Allochtonen”(rotwoord want ze zijn nederlands maar weet ff niet hoe t uit te drukken) hier een “blanke nederlander” op respect voor ieders sexuele voorkeur moeten wijzen en hoe iemand zijn leven leid en gelijle rechten heeft…

 3. William Koevoets

  Heb het ook gezien. Wat een vaag verhaal van die katholieke mijnheer.
  Jammer wel weer dat het zowel daar als hier gaat over het homohuwelijk, terwijl dat helemaal niet bestaat. We hebben in Nederland 1 huwelijk en dat is opengesteld voor zowel partners van hetzelfde als verschillende geslacht. Wanneer gaan we dit nu eens leren!!!!

 4. Willem Witteveen

  De wereld zit vol jaloezie en het huwelijk is daar ook een onderdeel van. Het lijkt erop, dat de ene mens niet de andere mens alle geluk van de wereld gunt. En misschien is dat ook zo. Wat een bemoeizucht. Bah. En wat fijn, dat mensen als Ali B zo’n klojo onder de tafel lullen, want dat is zo eentje, lekker verschuilen achter een geloof.

 5. het is geen HOMO huwelijk! het is een HUWELIJK!!!!!! aaaaahhhhhh !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.