zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Binnenland / Homostel moet baby na twee weken afstaan aan draagmoeder
Homostel moet baby na twee weken afstaan aan draagmoeder
© Pixabay.com - christianabella

Homostel moet baby na twee weken afstaan aan draagmoeder

Een homostel uit Twente moet hun baby na twee weken alweer afstaan aan de draagmoeder. Dit omdat het kind van haar eigen man was en dus niet van een van de twee mannen.

De vrouw werd in september zwanger. De inseminatiebehandeling deed ze zelf met het sperma van één van de mannen. In die periode zou de vrouw geen onveilige seks hebben met haar eigen partner.

De baby werd in mei geboren. De twee vaders waren daar bij aanwezig en mochten het babytje na 2 dagen mee naar huis nemen. Volgens afspraak werd er na de bevalling een DNA test gedaan, helaas kwam hieruit naar voren dat de biologische vader van de baby de echtgenoot van de vrouw was, zo meldt het AD. Haar partner eiste daarna het toezicht voor de baby op.

De rechtbank stelde de vrouw deze week gelijk. “We respecteren de draagmoeder, maar ons vertrouwen is geschaad” aldus het stel.

Bron: telegraaf.nl / NOS.nl / AD.nl

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Kenia wil homo leeuwen scheiden om gedrag af te leren

Kenia wil homo leeuwen scheiden om gedrag af te leren

Bizar nieuws uit Kenia. In een natuurreservaat in Kenia leven twee homo leeuwen. De overheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.