maandag , 23 oktober 2017
Home / Nieuws / Buitenland / “Tsjetsjenië roept ouders op hun homoseksuele kinderen te vermoorden” (video)
25% van de homoseksuelen was ooit slachtoffer van geweld
© PublicDomainPictures - pixabay.com

“Tsjetsjenië roept ouders op hun homoseksuele kinderen te vermoorden” (video)

Een vreselijk nieuw hoofdstuk in de vervolging van homoseksuele mannen in Tsjetsjenië. De autoriteiten van dat land roepen ‘volgens ooggetuige’ ouders met homoseksuele kinderen op om deze te vermoorden.

Volgens een van de overlevende van de gay martelkampen, waar homo’s onder andere elektrische schokken krijgen, wordt er tegen de ouders van homo’s gezegd dat ze hun kinderen moeten vermoorden: ‘jullie doen het, anders doen wij het’.

De anonieme getuige zegt: “Ze martelden een jongen twee weken lang en lieten toen zijn ouders komen. Ze zeiden ‘jullie zoon is een homo, los dit op of anders doen wij het”. Volgens de ooggetuige bracht de familie hem naar het bos en vermoordden ze hem daar.

Het Kremlin en de autoriteiten in Tsjetsjenië wuiven nog steeds alle aanklachten over martelkampen van zich af.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Bisschop stapt op na uitlekken van gay seks video (video)

Bisschop stapt op na uitlekken van gay seks video (video)

Bisschop stapt op na uitlekken van gay seks video – Een bisschop uit Roemenië heeft …

28 reacties

 1. Owen Ide

  Moet niet gekker worden! Stelletje gekke

 2. Owen Ide

  Moet niet gekker worden! Stelletje gekke

 3. Marcel M Hannesse Kampstra

  wtf wel kom maar op ik verscheur die fucking homo haters en laat ze bloeden en geef fliker tikers even een kogel of steek ze levend in brabnnd achterlijk homo haters idiooten wtt f wij homo sexulen moeten een keer keihard Terug sl;aan

 4. Marcel M Hannesse Kampstra

  wtf wel kom maar op ik verscheur die fucking homo haters en laat ze bloeden en geef fliker tikers even een kogel of steek ze levend in brabnnd achterlijk homo haters idiooten wtt f wij homo sexulen moeten een keer keihard Terug sl;aan

 5. Marcel M Hannesse Kampstra

  stop hier mee moet niet gekker worden maak me daar zeer kwaad om

 6. Marcel M Hannesse Kampstra

  stop hier mee moet niet gekker worden maak me daar zeer kwaad om

 7. Steve Stylistic Sollie

  Gaat het hier echt wel om homohaat of willen ze het westen provoceren?! Ik kan me moeilijk voorstellen dat zoeen president zoiets uit eigen morele princiepes zou doen…

 8. Steve Stylistic Sollie

  Gaat het hier echt wel om homohaat of willen ze het westen provoceren?! Ik kan me moeilijk voorstellen dat zoeen president zoiets uit eigen morele princiepes zou doen…

 9. Sam Andrèzinho Voorwinden

  Daan Zondervan Laurens Mutsaers Fanishafinity Harrevelt Sanne-Rhea Meereboer

 10. Peter Martijn Heite Bauwens

  Wat is dat toch?! Laat iedereen in zijn of haar waarde.. humanitas zou hier een stokje voor moeten steken. Deze mensen mogen van mij vluchten en met open armen ontvangen worden. Zo middeleeuws is dit om mensen te martelen en af te slachten alleen al omdat ze op hetzelfde geslacht vallen. Bizar Dit! Ik zou hier persoonlijk zelfs nog aan mee willen helpen om deze mensen veilig te stellen voor hun regering!

 11. Laurens Mutsaers

  Bram de Ferrante Ileen Mol Juul Noordzij Charlie ten Berge Sander Vastré

 12. Paula Klee

  Zo hij bang voor zijn eigfe gevoelens zijn???? Zie je ook veel bij pootenramers.

 13. Har Casadelnorte

  Factcheq eerst voordat er iets wordt gepubliceerd. Is het gebaseerd op 1 getuigenverklaring? Het is te belangrijk om daar aan voorbij te gaan

 14. Janis Goossens

  BARBAARS meer kan ik er niet van zeggen.

 15. Richard VanderNiet

  Ik wilde een heel lange tekst neerzetten, maar ik hou het kort (inspringing: is toch nog redelijk lang geworden): idiote wereldleiders (van grote landen, zoals die Erdogan) en mensen die nog 50 jaar achterlopen (wat betreft geloof zoals de islam) zijn m.i. vaak de grote gevaren, maar soms weet ik ook niet waar die haat vandaan komt, laat mensen in hun waarde. In zulke landen kun je het beter verbergen. Beter homo en niet uit de kast (alleen voor stiekeme vriendjes) dan dood.. Mensen die koste wat het kost ervoor uitkomen zijn helden, vooral in die landen, maar lopen wel gevaar.

 16. Willem Witteveen

  Zo zie je maar weer hoe machtig een geloof kan zijn en dat het geloof in (bijna) alle gevallen gebruikt wordt om de mens te onderdrukken en naar de hand van de machthebbers te dwingen. Maar daarvoor werd het geloof toch al, door de eeuwen heen, gebruikt voor onderdrukking van het “gepeupel”. Geestelijk gestoord noemen ze dat. En daar zitten we in Nederland ook nog mee met dat soort gevallen. Godsdienstwaanzin. Immers de mens is geschapen naar het evenbeeld van God, althans dat geloven zij. Hoe durven ze dan tegen God in te gaan door hieraan te twijfelen. In de hel zullen ze branden, maar die bestaat helaas niet.

 17. Johan van den Berg

  Daar gaan ze hun probleem dus bij de bron te lijf , Achterlijk land moet dit zijn om er ook maar aan te denken . Stelletje vol idioten

 18. De wereld is echt G E S T O O R D !!!
  Zelf ben ik Lesbisch en ik moet eerlijk bekennen dat dit me zéér diep raakt.
  Ik hoop oprecht dat er héél snel actie wordt ondernomen om deze horror te stoppen en dat ze iedereen oppakken en hard aanpakken die aan deze gruwelheden mee doen.

  Kunnen wij met zn alle iets niet eraan doen?
  Een actie? Desnoods gaan we zelf naar Tsjechië toe zwaar bewapend om die M O N S TE R S wat aan te doen.

 19. Jessy Kazimier

  Dit is niet normaal!!!!! Blijf gewoon van elkaar houden!!!¡

 20. Sonja Van Der Niet

  Hoe kun je als vader of moeder zijnde je eigen kind vermoorden? Alsof zijn/haar leven geen waarde heeft? Hoe kun je je kind verbieden om zichzelf te zijn? Alsof je kind geen individu is maar een replica van jezelf. Hoe kun je je kind vermoorden omdat een ander je zegt dat te doen? Alsof je er zelf niet over nagedacht hebt wat belangrijk is in het leven.

 21. Paul Breda

  Deze man moet opgepakt worden. Waar zijn onze mensenrechtenorganisaties en overheden. Laat ze eens meer doen dan alleen praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.