maandag , 23 oktober 2017
Home / Video's / Moeder wijst haar zoon op TV af om homohuwelijk (video)

Moeder wijst haar zoon op TV af om homohuwelijk (video)

Op TV door je ouders aan de kant gezet worden omdat je gaat trouwen met je grote liefde. Chris komt in deze aflevering van het Australische ‘Bride and Prejudice‘ vragen of zijn ouders op zijn aanstaande huwelijk willen komen. Helaas voor Chris zijn zijn ouders niet van plan om naar een homo huwelijk te komen. Als Chris ze vervolgens voorlegt dat het anders afgelopen is met de relatie tussen hem en zijn ouders zijn zijn ouders heel hard.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Ouderen reageren op animatiefilm In A HeartBeat video

Ouderen reageren op animatiefilm ‘In A HeartBeat’ (video)

Hij is al meer dan 23 miljoen keer bekeken op Youtube, de korte animatiefilm ‘In …

11 reacties

 1. Richard VanderNiet

  In de VS zijn ‘gelovigen’ bijna altijd tegen het homohuwelijk. Echt iets voor de VS, hoewel het in Nederland ook wel (sporadisch) voorkomt. Domme lui. Over het christelijke geloof zeg ik verder niets negatiefs, ik heb daar mijn eigen idee over, ik ben er zeker niet tegen, maar wel de manier waarop mensen ermee omgaan, zoals deze vrouw.

  • Richard VanderNiet

   Bij de Voice (USA) zag ik een keer een jongen (stevig figuur) die de sterren van de hemel zong. Hij zei dat hij op zijn 18e verjaardag zijn koffers buiten zag staan omdat hij gay was. Door de Voice is hij er grotendeels weer bovenop, maar of het met zijn ouders goed is, dat betwijfel ik. / Dat is nog erger. In Nederland heb ik ook een zoiets gelezen, dat de spullen zelfs naar beneden werden gegooid vanuit een slaapkamer. Je kind blijft belangrijker dan geloof vind ik.

 2. Peter Ritskes

  je eigen zoon aan het kruis nagelen vanwege je “geloof”. Walgelijk.

 3. Lucky Luc

  Vanwege eigen principes haar zoon afwijzen.. Haar zelf gemaakte zoon van vlees en bloed afwijzen vanwege een sprookjesverhaal die honderden jaren geleden is verzonnen… Ik hoop voor die jongen dat hij nooit meer achterom kijk en intens gelukkig wordt.. Zijn ouders verdienen hem niet in hun zielige bestaan..

 4. Willem Witteveen

  Ik heb geen eens zin om dit bericht te lezen, omdat dit gewoon klote ouders zijn. Bang voor het regiem waar ze in leven en bang om uitgesloten te worden. En dat gaat dan ten koste van het geluk van hun kinderen, in dit geval hun zoon. Dit komt nog steeds veel te vaak voor, ook in Nederland.

 5. Zo’n ouders kun je beter kwijt zijn. Vooral dat zijn moeder zegt dat ze van hem houdt, dat vindt ik stuitend.
  Over een periode van 18 jaar hebben ze niet eens de moeite genomen om hem ook maar enigszins te proberen te begrijpen. Die van mij waren ook erg dus ik snap wel hoe het werkt. Inmiddels zitten die in het hiernamaals of waar dan ook, ik heb er geen last meer van maar ik heb wel zelf ondervonden hoe groot de macht is die een ouder over je kan hebben. Chris ga veder met je leven en omring je met mensen die wel om je geven. Die geloofsgekken daar kun je niks mee.

  • Ik ben bevoorrecht met liefhebbende ouders, zowel mijn broer als ik zijn homo en beiden gelukkig met een huidige vriend. Beiden een grote liefde verloren door overlijden. Maar nu weer volledig gelukkig. Mijn ouders hebben er nooit een punt van gemaakt. Ze waren helemaal voor het geluk van hun beide kinderen.

 6. Ik vind dat die ouders gelijk hebben. Het sucks als je dat zo te horen krijgt, maar als kind zou je kunnen weten wat je ouders over een bepaald gevoelig onderwerp denken. Als ik Moslim was en ik hoor dat mijn zoon homo is dan zou ik liever een goede band met God hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.