zondag , 19 november 2017
Home / Tips / Film / TV / Gay Babyboom: homokoppels met een kinderwens op BNN
Gay Babyboom: homokoppels met een kinderwens op BNN
© Facebook Gay Babyboom

Gay Babyboom: homokoppels met een kinderwens op BNN

De 3Doc: Gay Babyboom is een documentaire van Pim Mookhoek over het waarmaken van de kinderwens onder gays.

Het wordt steeds gewoner dat homostellen aan kinderen beginnen. Je zou bijna denken dat kinderen krijgen voor hen de gewoonste zaak van de wereld is. Maar nog steeds is het een hele klus. Een geschikte donor vinden, een draagmoeder… Daarna moet de conceptie nog goed gaan. En dan moet ’t opvoeden nog beginnen.

In Gay Babyboom komen verschillende gay koppels en hun kinderen aan bod. De centrale rol is weggelegd voor Len en Jermaine. Twee aanstaande moeders die aan het begin van de film op zoek gaan naar een geschikte donor. Bij alle stappen in het proces mocht de camera aanwezig zijn en dat geeft een intiem kijkje in hun leven. De maker, Pim Mookhoek, doet verslag van deze zoektocht.

De 3Doc: Gay Babyboom zie je donderdag 12 januari om 21:00 uur bij BNN op NPO 3.  In de nacht van donderdag 12 januari op vrijdag 13 januari wordt de docu om 01:40 uur herhaald.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Hunk gaat naakt in Hongaarse ‘Big Brother’ – NSFW

Hunk gaat naakt in Hongaarse ‘Big Brother’ – NSFW

Als je denkt dat het er in Tempation Island heet aan toe gaat dan heb …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.