zaterdag , 24 juni 2017
Home / Video's / Griekse hunks komen met pikante 2017 kalender (video)

Griekse hunks komen met pikante 2017 kalender (video)

Ben jij gek op Griekse mannen? Dan moet deze kalender volgend jaar bij jou aan de muur hangen. 20 heerlijke Griekse goden gingen op de foto voor een pikante kalender. Let op: het filmpje is niet geschikt om tijdens de werkpauze te bekijken.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Madonna’s carpool karaoke (video)

Madonna’s carpool karaoke (video)

Waar hij eerder al Adele, Michelle Obama en Justin Bieber in zijn auto had zitten, heeft James …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.