donderdag , 17 augustus 2017
Home / Video's / Griekse hunks komen met pikante 2017 kalender (video)

Griekse hunks komen met pikante 2017 kalender (video)

Ben jij gek op Griekse mannen? Dan moet deze kalender volgend jaar bij jou aan de muur hangen. 20 heerlijke Griekse goden gingen op de foto voor een pikante kalender. Let op: het filmpje is niet geschikt om tijdens de werkpauze te bekijken.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Top 10 van lekkerste audities in Got Talent (video)

Top 10 van lekkerste audities in Got Talent (video)

Ieder land heeft er wel een, een Got Talent. Van Engeland tot Amerika en van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.