maandag , 23 oktober 2017
Home / Nieuws / Binnenland / Leden studentenvereniging schilderden Leidse gayzebra-pad over
leden-studentenvereniging-schilderden-leidse-gayzebra-pad-over
© Pixabay.com - JensPeter

Leden studentenvereniging schilderden Leidse gayzebra-pad over

Waar eerst iedereen dacht dat het om rechts-extremisten ging blijkt nu dat leden van een Leidse studentenvereniging Quintus het gay zebrapad in Lieden overschilderden.

Vorige maand brak er ophef uit in Leiden nadat vandalen het gay zebrapad in de stad hadden overgeschilderd en de Hitlergroet brachten.  Het voorval vond plaats in de late uurtjes van de nacht van 16 op 17 oktober.

De jongens droegen maskers, en verfden het regenboogkleurige zebrapad – aangelegd als promotie van homo-tolerantie – rood. Ze droegen maskers en brachten de Hitlergroet. Een omstander die aanwezig was in één van de nabijgelegen cafés, wist het hele tafereel destijds te filmen. Het dispuut heeft inmiddels 5 van zijn leden geschorst.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Rounderbum komt met 'bubble but' boxershorts - NSFW

Rounderbum komt met ‘bubble butt’ boxershorts – NSFW

Mooie ronde billen, ook wel Bubble Butt genoemd. Wil wil dat nou niet. Mocht je …

3 reacties

  1. En direct alle onkosten laten betalen !

  2. Richard VanderNiet

    Op de website staat een reactie “meteen alle onkosten laten betalen”. Dat gaat mij niet ver genoeg, vooral die Hitlergroet was het ergste. Deze lui zouden van de hele universiteit afgegooid moeten worden, niet alleen van de studentenvereniging. Hoewel leervermogen niet altijd iets zegt over iemands verstand, zouden deze jongens een andere carrière moeten kiezen (verplicht). Dan kunnen ze meteen stoppen met de studie en gaan vakkenvullen tot hun 68e (tegen die tijd misschien nog wel ouder). Niets mis met vakkenvullers, maar wie studeert en zoiets doet (ik weet dat studenten ver kunnen gaan, maar dit was TE ver) gun ik geen hoge studie en baan.

  3. Thomas Demmink

    En ik hoor zo vaak dat het met de tolerantie zo goed zit in Nederland! Dit is echt geen incident hoor. Ik hoop alleen maar dat ze ooit beseffen wat ze anderen aandoen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.