zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Hunk van de maand / Gayokay Hunk van de maand – Bryant Wood
Gayokay Hunk van de maand Bryant Wood
© Youtube screenshot - scotthooverphoto

Gayokay Hunk van de maand – Bryant Wood

De (in Nederland) onbekende Bryant Wood is in Amerika immens populair. Hij was één van de populairste modellen in ‘America’s next top model’. Daarnaast is Bryant het gezicht geweest van o.a Pump Underwear en ES Collection. Bryant is deze maand onze Hunk van de maand.

Volg Bryant Wood op Instagram via: @bryantwood1

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Gayokay Hunk van de maand - Charles Laurent Marchand

Gayokay Hunk van de maand – Charles Laurent Marchand

Wie Charles op Instagram volgt weet dat hij niet graag een shirt aan heeft. De …