zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Hunk van de maand / Gayokay Hunk van de maand – Colton Haynes
Gayokay Hunk van de maand – Colton Haynes
© Screenshot Youtube Yahoo

Gayokay Hunk van de maand – Colton Haynes

Colton Haynes (27) kennen we van zijn rollen in de tv-series ‘Arrow’, waar hij ‘Roy Harper/Arsenal’ speelt, en ‘Teen Wolf’, waar hij de rol van Jackson Whittemore vertolkte. Colton kwam afgelopen week uit de kast.

De acteur vertelt aan ‘Entertainment Weekly’ dat hij in zijn privéleven er altijd al open over is geweest, maar zijn publiek imago deed hem zwijgen. ‘Ik acteerde 24 uur per dag. Ik kwam thuis en was nog steeds aan het acteren’, zegt Colton.

Colton Haynes is deze maand onze Hunk van de maand.

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Gayokay Hunk van de maand - Charles Laurent Marchand

Gayokay Hunk van de maand – Charles Laurent Marchand

Wie Charles op Instagram volgt weet dat hij niet graag een shirt aan heeft. De …