zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Entertainment / Danny en Alfonso uit Eindhoven krijgen eigen soap op LINDA.TV
Danny en Alfonso uit Eindhoven krijgen eigen soap op LINDA.TV
© Fides Videoproducties / Linda.TV

Danny en Alfonso uit Eindhoven krijgen eigen soap op LINDA.TV

15 april gaat de eerste aflevering van Danny’s Dynastie van start op Linda.TV. In een zesdelige mini-serie maken we kennis met het vermakelijke leven van Danny Cordromp en boezemvriend Alfonso Jorquera.

Lees ook –  Jehovah’s getuigen komen met anti-homo filmpje voor kinderen (video)

Danny Cordromp opent niet alleen deuren, maar ook discussies en ogen! Of je het leuk vindt of niet. Als ras-echte fashionist(a) bestiert hij al heel wat jaren een high-end fashion boutique, waar uitsluitend de meest exclusieve merken en items worden in- en verkocht. Zijn kennis deed hij o.a. op bij OGER.

Daar waar een Hermès-tas momenteel dé mode accessoire is, is Danny dé accessoire van zijn cliënten/vriendinnen. Het zijn tenslotte hun meest exclusieve fashion-statements die hij ’opkoopt’ om ze voor een ’mooi prijsje’ weer te verkopen aan mensen uit dezelfde, high end kringen. Kleding voor de rijken, door de rijken.

Gaandeweg de opnamedagen bleek niet alleen het gluren bij de buren in deze serie nogal wat allure te hebben, maar zeer zeker ook de meer dan bijzondere vriendschap met metgezel en boezemvriend Alfonso. Hij haalt het hoge high-society gehalte van Danny steeds weer opnieuw op subtiele doch lachwekkende wijze naar een welhaast ordinair gewoon niveau terug, of naar beneden…

Danny is geen Roy, geen Leco, geen Mari en geen Fred of Maik. Danny is (on)gewoon Danny in al zijn vezels, handel, wandel, exclusiviteit, humor, arrogantie, sympathie, controversie en eerlijkheid. Danny windt er geen doekjes om. Handel is handel, bont is bont en fashion is fashion. Zoals in zijn winkel niets nep is, zo is er aan Danny ook niets nep.

Danny’s Dynastie is wat ons betreft hét antwoord op alle real life soaps, in zijn genre. Deze nieuwe mini-serie op LINDA.TV is een eerste kennismaking. Charmant herkenbaar, maar daarentegen het totale tegenovergestelde van een doorsnee leven. Simpelweg omdat Danny en Alfonso, zijn wie ze zijn.

Zien is volgen! Om deze serie in al haar glorie te kunnen beleven dien je de (gratis) Linda.TV-app te installeren. Naar een idee en productie van Fides Videoproducties

 

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Hunk Charlie Carver gaat naakt op Instagram - NSFW

Hunk Charlie Carver gaat naakt op Instagram – NSFW

De Amerikaanse acteur Charlie Carver plaatste afgelopen week een pikante foto van zichzelf op Instagram. …