zaterdag , 24 juni 2017
Home / Nieuws / Entertainment / Exclusief – Gay top 10 van meest sexy TV-momenten van 2014 (video)
Exclusief - Gay top 10 van meest sexy TV-momenten van 2014 (video)
© Screenshot Youtube Itsgoodtobeback

Exclusief – Gay top 10 van meest sexy TV-momenten van 2014 (video)

We hebben het afgelopen jaar veel lekkers voorbij zien komen op televisie. De spontane striptease van Justin Bieber tijdens ‘Fasion Rocks’. Het shirt dat van Zac Afron’s lichaam werd gescheurd tijdens de MTV Awards en de vele sportgroepen die naakt gingen voor het goede doel. Wij van Gayokay.nl hebben de meest sexy TV-momenten van dit jaar achter elkaar gezet in deze top 10!. Veel kijkplezier!

 

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Dit zijn de meest begeerde vrijgezellen mannen van dit moment

Dit zijn de meest begeerde vrijgezellen mannen van dit moment

Afgelopen week hield Attitude Magazine hun ‘s-wereld’s meest begeerde vrijgezellen’ feestje in samenwerking met gay …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.