maandag , 23 oktober 2017
Home / Nieuws / Buitenland / Desperate Housewives acteur gaat naakt in gay trio-scène (video)
Desperate Housewives acteur gaat naakt in gay trio-scène
© Flickr / Wikicommons - Gage Skidmore

Desperate Housewives acteur gaat naakt in gay trio-scène (video)

Voor sommige fans gaat er een droom uitkomen. Charlie Carver (Desperate Housewives, Teen Wolf, the Leftovers), James Franco (Spiderman, 127 Hours) en Zachary Quinto (Star Trek, CSI) gaan met z’n drieën het bed delen in een nieuwe speelfilm.

Ze zullen te zien zijn in de film ‘Michael’. Een biografie over Michael Glatze, een ex-homoactivist, die als jonge jongen het blad ‘Young Gay America’ produceerde, maar later zijn homoseksualiteit ontkende en met een vrouw trouwde.

James Franco speelt de rol van Michael. De homoseksuele acteur Zachary Quinto, zal verschijnen als de ex-vriend van Michael. Actrice Emma Roberts (Scream 4) speelt de vrouwelijke hoofdrol. Bronnen vertellen aan E!-Online dat de twee hoofdrolspelers het personage van Charlie Carver, Tyler genaamd, tegenkomen in een club. Na wat geflirt belanden de drie heren samen in bed, met een hete trio-scène tot gevolg waarin naar verluid in ieder geval zes billen te zien zullen zijn.

Charlie Carver maakte in 2008 furore als Porter Scavo in de hitserie Desperate Housewives van HBO, waarbij zijn tweelingbroer Max Carver de rol van Preston Scavo op zich nam. Het ietwat irritante rossige duo is, op zijn zachtst gezegd, leuk opgedroogd.

Wanneer de film in de bioscoop draait is nog niet bekend, maar we houden het voor je in de gaten!

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

18-jarige mishandeld na verdedigen homo vriend (video)

18-jarige mishandeld na verdedigen homo vriend (video)

De 18-jarige Amber uit Maasmechelen in Belgie is afgelopen weekend mishandeld door een groepje jongeren. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.