zaterdag , 24 juni 2017
Home / Exclusief / Exclusief – Interview met Seth Gaaikema over zijn coming-out (video)

Exclusief – Interview met Seth Gaaikema over zijn coming-out (video)

Cabaretier en tekstschrijver Seth Gaaikema is deze middag op 75 jarige leeftijd overleden. Seth had hartproblemen en overleed na een kort ziekbed in een ziekenhuis in S’Hertogenbosch. Eerder gaf hij voor Gayokay.nl een exclusief interview over zijn eigen coming-out.

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Exclusief - Top 10 van Coming-out video's op Youtube

Exclusief – Top 10 van Coming-out video’s op Youtube

Het afgelopen jaar deden steeds meer mensen het: Uit de kast komen via Youtube. Wij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.