woensdag , 28 juni 2017
Home / Tips / Uitgaan / Een overzicht van alle Gay venues & party’s in Nederland
Een overzicht van alle Gay venues & party's in Nederland
© Screenshot Google Maps

Een overzicht van alle Gay venues & party’s in Nederland

Dit weekend of deze week zin in een leuk feestje? Wel eens toe aan een nieuwe bestemming voor je zaterdagavond? Een weekendje weg in eigen land en benieuwd wat er te doen is in de omgeving? Op zoek naar een leuke sauna voor de regenachtige zondag? Geen zorgen! Met ons geactualiseerde overzicht van alle Gay Horeca in Nederland, heb je direct toegang tot alle evenementen, clubs, bars, sauna’s, cruising-bars en we doen je zelfs uit de doeken waar de enige gaycamping van Nederland te vinden is.

 

Heb je op- of aanmerkingen, nieuwe venues, evenementen of andere toevoegingen? Mail dan naar info@gayokay.nl met je input!

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Zon, zee en feesten op het partyeiland Ibiza

Zon, zee en feesten op het partyeiland Ibiza

Ibiza staat wereldwijd bekend om haar gayvriendelijke en tolerante sfeer. Jonge feestgangers van over de hele wereld bezoeken dit mooie …

3 reacties

  1. Ter informatie: De Kabberdoes in Den Bosch is intussen gesloten!

  2. Café Genestho in Eindhoven is geen gayvriendelijk café . Er wordt veel in drugs gehandeld, Er komen geen homo’s meer omdat er alleen nog maar Nederlandstalige muziek gedraaid wordt trekt dat ook ’n bepaald publiek aan. Gay’s voelen zich er niet meer thuis. Er zijn ook al regelmatig vechtpartijen geweest. Mij hier niet meer gezien ,als ik uit ga , dan graag voor mijn plezier. En let vooral op je rekening want ze proberen je te veel te laten betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.