maandag , 23 oktober 2017
Home / Nieuws / Buitenland / Zac Efron en Bear Grylls shirtless de berg af in TV-show (video)
Zac Efron en Bear Grylls shirtless de berg af in TV-show (video)
© Screenshot Youtube Gavin P

Zac Efron en Bear Grylls shirtless de berg af in TV-show (video)

Op 28 juli zendt NBC een aflevering uit van het programma Running Wild with Bear Grylls, waarin niemand minder dan Zac Efron zijn outdoor kunsten vertoont – half naakt. Zac blijkt een ware exhibitionist in zich te hebben, mogen we inmiddels concluderen.

Zac Efron en Bear Grylls shirtless – Eerder al mochten we namelijk melden dat hij naakt verscheen in zijn nieuwe film That awkward moment, waarmee hij een plek in onze top 10 van mannelijke sterren in hun blote kont behaalde.

De lijst van naakte uitspattingen werd al snel aangevuld door zijn verschijning tijdens de MTV Movie Awards, waar Rita Ora besloot Zac on-stage uit te kleden.

Enkele weken geleden nog dook er van de hunk met hemelsblauwe ogen een filmpje op waarin hij in ontbloot bovenlijf de naamsbekendheid van een skateboardbedrijfje te hulp schoot. Wederom mogen we je melden -en laten zien natuurlijk-  hoe deze halfgod zijn fantastische sixpack aan de wereld toont, terwijl hij een flinke beproeving doorstaat met Bear Grylls. Ook deze, waarschijnlijk welbekende, waaghals zien we op de foto’s en in het filmpje met een indrukwekkend torso pronken. Ons hoor je niet klagen hoor!

Toen de productie van het programma, waarin celebrities zich uit laten dagen door Grylls, contact zocht met Zac Efron, zei hij volmondig ‘ja’. Zac liet zelfs weten dat hij een enorme fan was van het programma, en Bear liet aan People magazine weten dat hij zelfs gevraagd zou hebben om het grootste, zwaarste avontuur. “Het was een eer om daar gehoor aan te geven” aldus Bear.

Resultaat is dat de twee samen de shirts uittrekken en vervolgens van de Catskill Mountains abseilen. Het gebergte ligt in het Zuid-Oosten van de staat New York en is op het hoogste punt maar liefst 1.266 meter! De Hairspray acteur bewijst hiermee dat hij niet alleen een geweldig lijf heeft dat gezien mag worden, maar dat hij prima weet hoe hij het moet gebruiken. Geen sissy dus!

Running Wild with Bear Grylls wordt in Nederland uitgezonden op discovery channel, de datum is nog onbekend. Vanzelfsprekend houden wij je op de hoogte wanneer je dit feestje voor je ogen in je huiskamer kunt krijgen. Ook Channing Tatum wordt overigens genoemd in de line-up van celebs!

 

Bron tekst: people.com

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

18-jarige mishandeld na verdedigen homo vriend (video)

18-jarige mishandeld na verdedigen homo vriend (video)

De 18-jarige Amber uit Maasmechelen in Belgie is afgelopen weekend mishandeld door een groepje jongeren. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.