zondag , 19 november 2017
Home / Nieuws / Buitenland / Team Kroatië betrapt tijdens naaktzwemmen, spelers boycotten pers
Team Kroatië betrapt tijdens naaktzwemmen, spelers boycotten pers
De spelers waren niet zo blij met alle media aandacht © flooy - pixabay.com

Team Kroatië betrapt tijdens naaktzwemmen, spelers boycotten pers

Het voetbalelftal van Kroatië is op zijn zachtst gezegd ‘not amused‘. Na de wedstrijd van vorige week, die Kroatië verloor met 3-1, besloten de spelers van het Kroatische team een duik te nemen in het zwembad van het hotel, alleen niet met een zwembroek maar de spelers besloten te gaan naaktzwemmen.

Enkele fotografen die zich hadden verstopt in de bosjes van het hotel maakte enkele pikante foto’s van de spelers. Deze plaatsen zij vervolgens op het internet. Het elftal van Kroatië zou vandaag aanwezig zijn tijdens een persconferentie.

Het team van Kroatië is zo boos op de pers dat ze deze persconferentie hebben geannuleerd. Nico Kovac, bondscoach van het team, meldde dat de spelers zo boos zijn dat zij de pers boycotten. “Ik weet niet of het voor één dag is of voor de rest van het WK, ik kan ze niet dwingen om hun mening te veranderen” aldus de coach Kovac.

Benieuwd naar de spelers zonder zwembroek? Hier kun je ze bekijken!

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Amerikaans schiet 14-jarige zoon dood omdat hij homo is

Amerikaan schiet 14-jarige zoon dood omdat hij homo is

Een Amerikaan heeft zijn zoon doodgeschoten omdat hij homoseksueel is. Zijn zoon was pas 14 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.