maandag , 23 oktober 2017
Home / Nieuws / Exclusief / Exclusief – 10 manieren om wraak op je ex-vriend te nemen
Exclusief - 10 manieren om wraak op je ex-vriend te nemen
© Olichel - pixabay.com

Exclusief – 10 manieren om wraak op je ex-vriend te nemen

Liefdesverdriet is vaak lastig om mee te dealen, maar soms is een koekje van eigen deeg voor je voormalige vlam de beste manier om er mee om te gaan. Daarmee bedoelen we niet dat je zijn kleren op straat moet gaan verbranden of de ring die hij geërfd had van zijn opa moet verkopen via marktplaats, al zijn er sommige jongens die dat soort acties wel verdienen. Als je het ons vraagt, is de macht in eigen handen nemen de enige manier om wraak op je ex-vriend

Je hebt duidelijk gevoelens voor hem gehad, anders was je de relatie niet aangegaan. Hem laten lijden moet nooit je doel zijn. Geloof ons, daar maak je het voor jezelf alleen maar erger mee. In plaats daarvan moet je ervoor zorgen dat jij een beter mens wordt en hem laten zien wat hij kwijt is. Zo neem je de touwtjes weer in eigen handen. We helpen je graag met de volgende suggesties;

Doe iets dat hij altijd al samen wilde doen

maar dan met je beste vriend. Maak die reis naar Barcelona, ga een dagje racen op het circuit. Zorg ervoor dat je een hele stapel foto’s maakt en vergeet niet om ze stuk voor stuk op Facebook te zetten. Hij zal ze sowieso zien en er zeker even bij stil staan als het iets is waar jullie het vaak over hadden.

Houd contact met zijn vrienden

zodat hun mening over jou niet alleen gevormd wordt door zijn verhalen. Het laatste wat je wilt is dat je reputatie alleen nog maar bestaat uit eenzijdige, uit het verband gerukte, verhalen. Je wilt juist dat zijn vrienden een gemeenschappelijke factor blijven, die ervoor zorgen dat hij regelmatig te horen krijgt wat er allemaal in jouw leven gebeurt. Als zijn vrienden jou nog steeds hoog hebben zitten, irriteert hem dat vanzelf.

Date er op los in zijn omgeving.

Dan bedoelen we niet met zijn beste vriend, maar in de buurt waar hij woont of vaak komt. Wie weet ziet hij jullie voorbij rijden of ziet hij je ergens zitten, gelukkig, tevreden en ongedeerd. Wraak nemen betekent niet altijd dat je gelijk zult komen te staan. Niets weerhoudt je er echter van om hem met twee beentjes op de grond te zetten: het was veel makkelijker om ‘over hem heen te komen’ dan hij ooit voor mogelijk hield.

Besteed aandacht aan jezelf

zowel aan je uiterlijk als je innerlijk. Het laatste wat je wilt is dat je hem voor het eerst weer tegenkomt op straat en dat jij erbij loopt als een onverzorgde zoutzak, die verteerd wordt door zelfmedelijden. Laat hem zien dat je nog leuker bent dan toen jullie elkaar leerden kennen. Zorg dat hij spijt krijgt dat hij je ooit verlaten heeft, door je zelfvertrouwen een boost te geven en je leven zo in te richten dat hij niets liever wil dan er weer deel van uitmaken. Hoe meer tijd, energie, aandacht en zelfs geld je aan jezelf besteedt, hoe meer je zult inzien dat je al die tijd al beter verdiende.

Wordt heel, heel, héél goed in seks.

Al die kinky fantasieën die hij altijd met je wilde uitproberen, kunnen ineens werkelijkheid worden. Hou het wel binnen de perken, je wilt niet binnen een maand na de break-up als slet door het leven. Masturberen en in je eentje experimenteren bieden je al een eindeloze bron van mogelijkheden. Het is daarnaast goed voor je zelfvertrouwen terwijl je dat betere mens wordt en zelfs goed voor je eigenwaarde en zelfrespect.

Ga er tussenuit, neem een sabbatical.

Je kunt in je eentje gaan of met vrienden, maar het belangrijkste is dat je een tijdje onbereikbaar bent. Reset je hersenen en ga op zoek naar wat innerlijke rust. Maak opnieuw foto’s en deel ze via social media, zodat je vrienden ook deel uitmaken van jouw soulsearching. Onbereikbaar maakt gewild, dat geldt net zo goed voor fysieke bereikbaarheid. Uiteindelijk hoort hij wel over je afwezigheid. Tijdens zijn dagelijkse routine zal het hem uit balans brengen als hij zich bedenkt dat jij ergens op het strand ligt te chillen- terwijl je niet aan hem denkt.

Vergroot je vriendennetwerk.

Als je een langere relatie achter de rug hebt, is het logisch dat je in die tijd wat wederzijdse vrienden hebt opgedaan. Blijf niet hangen in de cirkel die jullie samen hadden, je hebt immers weer tijd genoeg. Zorg ervoor dat je ook nieuwe vrienden maakt en spendeer tijd met ze door leuke dingen te doen. Zoek vrienden met uitstraling, waar je mee kunt lachen en die positief in het leven staan. Zorg vooral ook dat je wederzijdse vrienden zo nu en dan mee gaan en in ieder geval dat ze voldoende verhalen horen. Die verhalen komen automatisch weer bij je ex en hij heeft geen idee met wie je tegenwoordig omgaat en wat je met ze doet. Jaloezie gegarandeerd.

Neem een hond en zorg dat hij ervan hoort.

Het beste aan dieren is dat ze zelfs het hart van de stoerste vent kunnen stelen en zo een zwakke plek onthullen die vaak verborgen blijft. Als hij je Facebook weer eens uitkamt om je in de gaten te houden, dan ben je er zeker van dat hij jou met je nieuwe maatje ziet. Knappe jongen die zich dan niet afvraagt of hij niet liever samen het beestje met je had opgevoed.

Begin iets met iemand die knapper is dan hij.

Het klinkt natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar is het proberen waard. Als je het voor elkaar krijgt om hem terug te pakken door hem zich onzeker te laten voelen, dan heb je automatisch gewonnen. Met jouw hervonden zelfvertrouwen, leuke vrienden en je schattige puppy staan de hotties ongetwijfeld voor je in de rij, dus ga ervoor!

Vergeef hem, zodat niets jullie meer bindt.

Als je de frustraties los kunt laten, verbreek je ook de laatste banden tussen jullie. Als jij met één been in het verleden blijft staan en het geruzie in stand houdt, heeft hij per definitie gewonnen. Als jij ongeschonden uit de strijd wilt komen, heb je een andere keus dan hem te vergeven. Sta nooit toe dat zijn daden of slechte eigenschappen jouw goede karakter overschaduwen.

 

Over Gayokay.nl

Gayokay is een website gemaakt dóór en vóór homoseksuelen. Wij houden je dagelijks op de hoogte van het laatste gaynieuws. Daarnaast staat onze website bordevol leuke tips, video's en reviews. Naast artikelen kun je ook je eigen profiel aanmaken en in contact komen met andere leuke jongens/mannen.

Bekijk ook

Exclusief - Top 10 van Coming-out video's op Youtube

Exclusief – Top 10 van Coming-out video’s op Youtube

Het afgelopen jaar deden steeds meer mensen het: Uit de kast komen via Youtube. Wij …

Één reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.